• 3

"Goca Tržan je bila ljubomorna na mene": Ivana Peters otkrila detalje svađe sa koleginicom

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite - rekla je Ivana

  • 3

Pevačica Ivana Peters otkrila da je da je pevačica Goca Tržan bila ljubomorna na nju što je donekele uticalo na raspad grupe "Tap 011".

Dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali, samo su Goca i Ivana imale nesuglasice.

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dode kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - rekla je Ivana.

Ivana Peters

Ivana Peters, Foto: Nikola Tomić

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Medutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu, a kasnije se situacija sasvim promenila - rekla je pevačica za Informer.

Međutim, kada su se ostvarile u ulozi majke, dve pevačice koje su četso bile u sukobu našle su zajednički jedzik.

- Otkada smo obe postale majke i dobile decu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se svida. Popularna grupa obeležila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisetila i lepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

Goca Tržan

Goca Tržan, Foto: A. Nalbantjan

- Iako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja donet našim najbližima. Po dva meseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Ziveli smo kao porodica - kaže Petersova.

Uprkos nesuglasicama iz prošlosti, grupa se ponovo okupili zbog poslovne saradnje, dok su Ivana i Goca danas privatno vrlo bliske.

VIDEO: Ivana Petres o Karleuši: Jelena je privatno blaga, ali voli da bode ljudima oči

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Miki rubiroza

    Ivana je i bolja riba i bolje peva,Goca je uvek bila tetkica koja prica samo o seksu.....

  • Veca

    Nesvidjaju mi se ni jedna ni druga kao pevacice

  • DARKO 100%

    Pa Goca je bolja pevacica i cak shou men na estradi od Ivane,kad je Goca napustila grupu tad se sve i raspalo,pa nakraju se opet cidi da je Goca uspesnija od Ivane,nemam nista ni protiv nijedne ali realno kazem

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima