• 3

Učesnik Parova tvrdi da je Rada iz želje da bude s njim ostavila Harisa, a istina je mnogo drugačija

On takođe tvrdi da je Radu dečko Haris Berković ostavio upravo zbog njega

  • 3

Kontroverzni rijaliti učesnik Dario Šogorić ne prestaje da diže prašinu i pravi veliku pompu oko svog imena, od kada je kročio u vilu Parova. Tako je pred sam ulazak u rijaliti oktrio da je navodno bio u kratkoj avanturi  sa pevačicom Radom Manojlović (34).

Dario tvrdi da je sa Radom počeo da se druži, ali da je brzo "otkačio", jer kako kaže ona želela mnogo više od prijateljstva.

Rada Manojlovic

Rada Manojlović Foto: ATA Images

- Rada Manojlović je sa mnom provela neko vreme, upoznali smo se, šetali smo. Mediji su to čak i zabeležili. Nju je Haris Berković ostavio upravo zbog mene. Ja sam prijateljski bio sa njom, ali ona je htela nešto od mene. U mom kraju sam joj organizovao jedan koncert. Ja sam je vozio za Beograd, družili smo se. Ljubila me je, šetali smo kroz grad, držali se za rukice. Onda sam joj objasnio da sam zauzet. Rekao sam joj da je top što hoće nešto od mene, ali da je bolje da ostanemo prijatelji. Kada je videla da nema šanse kod mene, Rada se tada vratila svom dečku Harisu. Znam da joj nije bilo svejedno zbog toga što sam morao da je odbijem. Bila je tužna, videlo se to u njenom pogledu. Haris je poludeo, pobesneo, svašta joj je rekao. Ona je bila hladna, nije se uzbudila zbog njegovih reči - rekao je Šogorović bez dlake na jeziku.

Međutim , sve njegove tvrdnje osporava izvor blizak pevačici, koji tvrdi da je ustvari on taj koji je uhodio i jurio Radu, te da ona nije mogla da ga "skine" sa vrata.

Radmila Rada Manojlovic

Pevačica Rada Manojlović Foto: ATA Images

- Šogorović je lažov kakvog nema, taj laže kad zine. On je spreman na sve zarad malog prostora u novinama i medijima. On je čuo da Rada nastupa u Prnjavoru, odmah je isplanirao kako da dođe do nje i da je šarmira. Iskoristio je svoja poznanstva da bi joj se približio. Bilo mu je važno da se uslika pored pevačice nekoliko puta i da tako pravi priču za medije jer je bio medijski zapostavljen. Rada je poznata kao fina, ljubazna devojka, nikada nikoga ne bi odbila za slikanje. Tako je i njemu izašla u susret. Kada je Haris video slike na portalima, poludeo je. Iako Rada ništa nije imala sa Dariom, on joj nije verovao. Šogorović jedino nije slagao da su Haris i Rada raskinuli. Istina je da su se žestoko posvađali i da je on rekao kraj. Posle su se izmirili jer je i sam shvatio kakav je lažov Dario. Haris jedva čeka da ga sretne i da mu saspe u lice sve što misli o njemu i njegovim lažima - završava izvor blizak pevačici za magazin Rijaliti.

Video: Niko kao ona! Rada se javno zahvalila JK na podršci posle incidenta

(Telegraf.rs)

Komentari

  • M.

    Kakav mali seronja iz Prnjavora...

  • bili_piton

    Ne moze Haris da ostavi Radu. Moze samo obrnuto dok joj ne dosadi. Ona je toliko dominanatna u odnosu na njega da ovde kokosla gazi pevca

  • Рус

    Nova Miljana Kulic

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima