≫ 

Bogdana posle porođaja otvara mesaru u Beogradu?

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike - kaže izvor

  • 16
Bogdana Rodić Foto: Nikola Tomić

Bogdana Ražnatović posle porođaja će najverovatnije pokrenuti biznis u Beogradu, zajedno sa mužem Veljkom Ražnatovićem. Kako se priča, Bogdani je otac dao predlog da otvori mesaru, jer njena porodica ima iskustva sa tim.

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike - kaže izvor.

Tako bi Bogdana vodila posao u Beogradu, što joj ne bi teško palo pošto je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu.

Kada je reč o medenom mesecu, Bogdana i Veljko uveliko razmišljaju gde će da otputuju.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić Bogdana i Veljko, Foto: Nikola Tomić

- Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada evra za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dve nedelje. Bogdana bi volela da to bude Dubai, samo treba da proveri sa lekari ma da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati - kaže izvor Informera.

Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

Nataša i Bojana su verovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade - rekao je Bogdan Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u Hajatu.

VIDEO: Veljko u transu pao na kolena pred svojom suprugom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    28. novembar 2019 | 09:45

    Celu noc sam razmisljao dje ce i kako ce

  • nina

    28. novembar 2019 | 15:37

    Devojka ima ogromna usta! Ja ne znam sta je vama lepo u ovome. Pola lica joj se ne vidi i ne moze da prica od silikona! Fuj!!!

  • DDF

    28. novembar 2019 | 09:58

    Otac joj savetovao"da zaposli radnike"🤭🤭🤭oni nece rade sigurno,nikad nista u zivotu nisu ni radili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA