• 32

Severina se oglasila nakon što joj je sud oduzeo sina Aleksandra

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu

  • 32

Severina Kojić (47) oglasila se nakon što je sudija Tea Golub jutros je, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom Popovićem (54), koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić za Jutarnji.hr.

Milan Popović i severina

Severina i Milan u vreme ljubavi, Foto: Milena Đorđević

Podsetimo, Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Inače, Severinin advokat Mate Matić pre dva dana podneo je krivičnu prijavu zbog navodne povrede prava deteta. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa, kada je navodno bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio istraumiran i preporuka lekara navodno je bila da ne ide u školu.

Međutim, Severina je protiv Milana podnela krivičnu prijavu pošto je dete vodio u pomenutu školu, mimo njenog pristanka.

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu.

Milan Popović, srpski kralj bakra

Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Severinini pravni zastupnici ovu odluku pokušaće da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog navodne povrede detetovih prava.

- Zadovoljni smo s presudom iako još nije pravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere - rekao je Milanov advokat nakon ročišta, za 24sata.hr.

Severina će nakon ovoga sina viđati dva puta nedeljno, popodne, kao i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Snežana

    Jadno dete,niti se majka starala o njemu,niti će otac. Promeni će samo dadilju i babu,umesto majčine golotinje gledaće očeve devojke.Bog daje decu ljudima koji ne znaju biti roditelji,deci treba ljubav,sigurnost,igra sreća sa roditeljima,a ne skupe igračke i svakodnevno njihovo odsustvo. Biti roditelj je velika čast.

  • Maja

    To moze samo kod and da se desi da majku se dijete oduzme meni su 1986 god tako u hrvatskom sudu oduzeli dijete da moj nekadasnji mi posle nije Dao da ga vidim 2 god pa su me natjerali sa tim volim u srcu da napustim zemlju zauvijek.Živim u Australiji gdje je to nemoguce da se uradi djeca pripadaju majki a ako se majka uda Taj covjek ima prava da brine o djetetu kao i otac. Ja sam zgrozena na takav postupak jer sam majka 4 djece.

  • Milan

    tako zavrsava obicno 90% mesovitih brakova..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima