Zvezda Granda slagala Sašu Popovića, pod znakom pitanja nastavak takmičenja

Milena je slagala Sašu Popovića da ima 16 godina, jer je to donja granica za prijavjivanje za takmičenje "Zvezde Granda"

  • 9
Saša Popović, Milena Đukić Foto: Nikola Tomić, Printskrin: TV Pink

Pevačica Milena Đukić je slagala direktora "Grand" produkcije za svoje godine kako bi mogla da učestvuje u popularnom šou programu "Zvezde Granda". Rekla mu je da ima 16 godina, a zapravo je mlađa.

Milena je pokazala neverovatan talenat tokom takmičenja, a njen mentor Jelena Karleuša (41) smatra da je Đukićeva jedna od najboljih pevačica.

Saša Popović, Milena Đukić Milena Đukić; Printskrin: TV Pink

Milena je slagala Sašu Popovića (65) da ima 16 godina, jer je to bila granica od koje kandidati mogu da se prijave za "Zvezde Granda", međutim, ona je mlađa.

To sve otkrili su njeni roditelji i Voja Nedeljković (56) koji je u toku njenog nastupa u "sobi emocija" razgovarao sa Mileninom mamom i tatom.

- E, dobro znači, malo smo lagali na početku koliko ima godina i čika Saša je poverovao da li ona ima 16 godina - rekao je Voja, što su Milenini roditelji i potvrdili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA