• 10

Bilja videla sina posle nekoliko godina, na staklu mu crtala srca, David nije hteo ni da ga pozdravi

Biljana je uplakan prišla kombiju u želji da vidi svog sina

  • 10

Danas je u mestu Futog kraj Novog Sada sahranjen Dragoslav, deda Dejana i Davida Dragojevića. Ono što su mnogi čekali jeste prvi susret Dejana sa majkom Biljanom Dragojević obzirom da su njih dvoje u lošim odnosima i da se nisu videli par godina.

Obzirom na to da je Dejan učesnik rijalitija, on je na sahranu došao kombijem koji je obezbedila produkcija.

Pravila nalažu da Dejan ne sme da stupi u kontakt sa ostalim ljudima, međutim majka Biljana nije izdržala i uplakana je prišla kombiju.

Biljana Dragojević

Biljana crta srce na prozoru kombija u kom se nalazi Dejan Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ona je uplakana pršla u želji da vidi svog sina, a kako im kontakt nije bio omogućen Biljana je neprestano slala poljupce.

Sa druge strane, David i Dejan, iako su skoro izgladili svoj odnos, opet su u lošim odnosima, a sve zbog prozivki Dalile Dragojević upućenih Davidu i Ani.

Da je stvar ozbiljna, govori i činjenica da je David, kada je video Dejana na sahrani, odmahnuo rukom i poručio da ne želi ni da ga vidi ni da razgovara sa njim.

David Dragojević i Ana Korać

David i Ana na sahrani, on odmahivao rukom nije želeo da čuje za brata Dejana Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ono što su mnogi takođe primetili jeste i izostanak Dejanove supruge Dalile Dragojević.

Dejanu je Veliki šef omogućio da se oprosti od svog dede i uputi mu poslednji pozdrav. Kako ne bi bio sam, Veliki šef je omogućio i Dalili, Dejanovoj supruzi, da krene sa njim na sahranu, ali je ona to odbila.

VIDEO: Sani potkačio Dalilu i Dejana

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ivona

    Pravila produkcije su stroga, nema kontakta. Biljana je majka, sasvim prirodna situacija da želi da vidi svoje dete. Drugo, Dejan je uzvratio pozdrav majci. Naravno da je jvoli iako je opravdano povredjen. ve je to prošlost , biće oni jednoga dana u najbljim odnosima. Dejan je bolji čovek od Davida. Deeki je jpravi delija, mlaedič koga svi poželeti mogu. Divno vaspitan, iskren i čist na svim poljima. Naravno, davoli svoju Dalilu kao i ona njega, oni jće zauvek biti zajedno.Dokazali su da ljubav iz rijalitija opstaje . Želimo im puno dece i svu sreću ovoga sveta. >Zaist azaslužuju. Od novca koji su zaradili napravili su sebi kuću, što je za pohvalu... Bravo...samo napred.Da su dobili plac od majke to bi uradili u Srbiji.

  • Tara

    Pare su cudo

  • Marija

    Čekajte,pa onaj dan kad im je javljeno da je deda umro je plakala,a danas nije htela da dođe na sahranu,koja FOLIRANTKINJA I GLUMICA.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima