≫ 

Karamela o Kseniji Pajčin: "Bila je moja sestra, na nju sam gledao kao na člana svoje porodice "

- Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to - rekao je Karamela

  • 3

Ksenija Pajčin sutra bi, 3. decembra, proslavila svoj 42. rođendan, a o poznatoj pevačici, koja je tragično izgubila život 2010. godine, pričao je Goran Stojićević Karamela. Karamela je priznao da mu Ksenija fali, a u intervjuu za Pink.rs govorio je o njoj.

- Ksenija je bila moja sestra, na nju sam gledao kao na člana svoje porodice, sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, volela je da pričamo o karijeri, poslu. Voleli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije volela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to - rekao je Karamela i nastavio:

- Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim sveću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni posle toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao... - naveo je on.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👑

    2. decembar 2019 | 21:47

    Ja se jos secam Kapisode kad je ucestvovao u velikom bratu. Jos tada se videlo da je psihopata. Xenia nije ti trebalo sa njim da budes. Pocivaj u miru i srecan ti rodjendan. Nedostajes 😢

  • Рус

    2. decembar 2019 | 22:50

    Karamela je čovek koji Kseniju nikada nije koristio u marketing i da bi imao sta da kaže ili da bi došao do naslovne kao pojedini poput Dragane Mirkovic( setila se da je trebala nesto da joj pomogne pa objavila tek sada posle toliko god.) i sl.njoj. Katamela jedini pravi prijatelj.

  • Ja

    4. decembar 2019 | 23:45

    Zato devojke pamet u glavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA