• 72

Paparaco: Stefan Živojinović i Kija Kockar razmenili brojeve telefona

Kija i Stefan su skoro celo veče proveli zajedno

  • 72

Pevačica Kristina Kija Kockar bacila je oko na sina folk dive Lepe Brene, Stefana Živojinovića, pa su nakon skoro dva sata provedenih na žurki Informera razmenili čak i brojeve telefona. 

Naime, mladi Živojinović bio je zadužen za dobru atmosferu na žurki, ali su isto veče na sceni nastupali i Zorica Brunclik i Darko Lazić. Tokom nastupa Zorice Brunclik, Stefan je seo u separe u kom su bile Kija i Milica Pavlović.

Milica Pavlović, Kristina Kija Kockar, Stefan Živojinović

Milica Pavlović, Kija Kockar i Stefan Živojinović, Foto: Nikola Tomić

Stefan nije skidao osmeh, ali je i sve vreme sedeo na strani na kojoj je bila Kija, iako je sa druge strane bilo praznih mesta. Tek kad je Pavlovićeva otišla, za koju se pričalo da je u tajnoj vezi sa Stefanom, on je "krenuo u akciju".

Kija se smeškala i sve vreme dobacivala, dok je Stefan uzvraćao osmehom. Ono što smo uspeli da uslikamo je trenutak kada je Stefan vratio Kiji njen telefon, nakon što joj je ukucao svoj broj.

Kija i Stefan, paparaco

Stefan i Kija razmenili brojeve, Foto: Telegraf

Kija i Stefan, paparaco

Stefan i Kija, Foto: Telegraf

S obzirom da Kockareva ovih dana ide za Ameriku, očigledno je da će svoj kontakt Kija i Stefan nastaviti putem aplikacija za konverzaciju.

(Marko Pantić)

Komentari

  • Max

    Bas si se usrecio Zivojinovicu!!! Hahahhaha

  • Ja

    Ako neko nekog poznaje zasto ne bi seo pored te osobe ? Trebao je da bezi mozda? A to sto su razmenili brojeve ne znaci i da se muvaju. Zele da imaju brojeve i sta s tim ? Na kraju krajeva, sta koga boli uvo ?

  • DUŠAN

    SREĆAN PUT I PROVOD U AMERICI KIJA.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima