≫ 

Edova žena ponovo trudna?! Zilha saznala da će dobiti 4. dete, dok on bludniči sa Draganom Mitar

Zilha i Edo u braku su 10 godina, a on je već godinama vara sa Draganom Mitar

  • 19
Edis Edo Fetić, žena Zilha Printskrin: Instagram/zzilhaaa

Zilha Karišik Fetić, supruga Edisa Fetića, navodno sa njim čeka 4. dete!

Ona je navodno prošle nedelje saznala da je u blagoslovenom stanju, ali ni sama ne zna šta da radi pošto Edo planira da se razvede od nje i započne zajednički život sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Zilha i Edo u braku su 10 godina, a žive u Novom Pazaru. S druge strane, Dragana je u procesu razvoda od Siniše Dragutinovića, sa kojim ima sina Jovana.

Edis Edo Fetić, žena Zilha Edis i Zilha, Printskrin: Instagram/zzilhaaa

Podsetimo, kako smo pre nekoliko dana ekskluzivno objavili, iz Centra za socijalni rad posetili su Draganine roditelje, odnosno njenog sina Jovana. Razlog je veliki broj prijava koje su stigle zbog situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao nam je tada Matija, Draganin najbolji prijatelj.

VIDEO: Mitar se posle akcije sa Tomovićem u Zadruzi ljubila sa Tortom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    17. decembar 2019 | 13:09

    Ajmo Kija 2, sad trk u Zadrugu.

  • Ruza

    17. decembar 2019 | 12:26

    Tesko deci sa takvim tatom ni majci nije lako a on je dno dna

  • NewPazar

    17. decembar 2019 | 12:19

    Ova bolje izgleda od Dragane duplo. A cim je s njim i dalje ili joj ne smetaju druge zene jer im vera nalaze da moze. Ili je ista kao i Dragana. Ili se zrtvuje zbog dece. U svakom slucaju za Draganu je grom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA