≫ 

U teškom stanju sam 7 godina: Andrej na lečenju od alkoholizma, Anabela sa ćerkama mu došla u posetu

Andrej je prvi put pred kamerama priznao da se sedam godina bori sa alkoholizmom i da je svojevoljno otišao u kliniku za odvikavanje

  • 49
Andrej Atijas Anabela Printskrin: TV Pink/Paparazzo Lov

Andrej Atijas, bivši suprug Anabele Atijas, na odvikavanju je od alkohola i trenutno se nalazi na jednoj klinici za lečenje od bolesti zavisnosti u Beogradu. 

Bivšeg supružnika je u specijalnoj klinici posetila Anabela sa sve tri ćerke; Lunom, Ninom i najmlađom Blankicom koju ima iz desetogodišnjeg braka sa Andrejem. Niko nije znao šta je povod Anabelinog i Andrejevog nedavnog razvoda koji je u septembru 2019. odjeknuo medijima, iako je bilo brojnih nagađanja.

Anabela je sa ćerkama usnimljena pri dolasku na kliniku, gde ih je čekao niko drugi, nego Andrej.

Andrej Atijas Printskrin: TV Pink

Luna je mahnula Andreju čim su se parkirale, a on ih je čekao na prozoru, iza rešetaka, i mahao im sa širokim osmehom, čim ih je ugledao. Sa svima se srdačno pozdravio, pre svega sa ćerkicom Blankicom, a onda je raspoložen pred kamerama ispričao svoju priču i otkrio da se već poslednjih sedam godina nalazi u težoj fazi zavisnosti od alkoholizma.

- Najviše me motivisala porodica. Svojevoljno sam došao, razmišljao sam dugo o tome da ne odem korak dalje. U ovom težem stanju sam zadnjih sedam godina. Teško je priznati ko je alkoholičar, ko nije. To sve krene korak po korak i onda te dovuče do neke propasti, ti ni sam ne primetiš više da si u tome - priznao je Andrej, Anabelin bivši muž.

Andrej Atijas, Anabela, Luna Andrej, Anabela sa ćerkama Blankicom, Lunom i Ninom / Printskrin: TV Pink

- Stalno su bili tu uz mene, stvarno. Nije me stid ni pred bilo kim, ni pred kamerama, da kažem gde sam, ni šta sam. Preporučio bih svakome ko ima imalo problema sa alkoholom da poseti kliniku i ne čeka sam kraj, kao ja - rekao je pred kamerama "Paparazzo lova".

Andrej Atijas, Anabela, Luna Andrej Atijas / Printskrin: TV Pink

Anabela i Andrej ostali su u prijateljskim odnosima, pre svega zbog ćerke Blankice, a oboje se pred kamerama ni posle razvoda nisu ustručavali da pričaju o velikoj ljubavi koju su imali.

- Mi smo rešili da taj papir stavimo na sto i potpišemo, i gurnemo taj papir u ladicu koju više nikad nećemo otvoriti. Za mene ljubav predstavlja nešto drugo, a ne papir - zaključio je Andrej, koji je sve vreme imao osmeh na licu i navodio kako mu je porodica najveća podrška, te da je umesto podrške roditelja izabrao podršku svoje porodice.

Andrej Atijas, Anabela, Luna Anabela i Andrej Atijas /Printskrin: TV Pink

Video: Gagi Đogani je čist godinama: Maknite se od droge, to je zlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    19. decembar 2019 | 09:39

    A Luna došla da vidi očuha i blene u telefon. Šta bi sa onim da ste bi jedna harmonična porodica? Ma "divna" jedna porodica, pre par dana zajedno glumili sreću, kitili jelku kod Lune, danas djuvegija Marko pobegao, Atijas iza rešetaka a Anabelci kez od uveta do uveta!

  • Mrcke

    19. decembar 2019 | 11:10

    Sve je namesteno....bas dosli fotoreporteri na pola metra.

  • Auuu

    19. decembar 2019 | 11:34

    Ova ko Miljana , njegovi ga smeste u bolnicu ne bi li ga spasili od ovog zla , ali ga ona pronadje i pokaze im da moze i ovako , sa sve decom i novinarima pa pravac psihijatrija , nema dalje , auuuu bre kakvo je ovo zloo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA