• 0

"Svi smo samo ljudi. Budimo ono što jesmo": Poruka Nikole Rokvića kojom je čestitao Božić

- Teška su vremena za bilo koju vrednost - poručio je između ostalog pevač

  • 0
Rokvici Marinko Marko i Nikola

Nikola Rokvić/Foto: A. Nalbantjan

Nikola Rokvić je na Instagramu čestitao svojim fanovima i pratiocima Badnji dan i Badnje veče, kao i Božić, jedan od najvećih hrišćanskih praznika.

- Draga braćo i sestre, želim vam mir i radost, kao i najveću ljubav pred dolazak Bogomladenca i spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista - napisao je Nikola u svojoj poruci na društvenoj mreži.

- Teška su vremena za bilo koju vrednost. Preteško je očuvati stvari koje imaju istinu u sebi, jer nam je bliža i lakše dostupna bezvredna, a zavodljiva laž! Tako je u svakom segmentu ljudskog delovanja i bavljenja - nastavio je.

- Svi smo svesni preteške situacije u kojoj se nalaze pravoslavni, ne samo Srbi, već i svi drugi narodi pravoslavne veroispovesti u Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji... Molim se za sav taj narod, za sve druge narode koji pate, za slobodu, mir, razum i čovečnost... Jer na početku i na kraju, svi smo samo ljudi! Budimo ono što jesmo! - poručio je na kraju pevač.

 
 
 
View this post on Instagram

Draga braćo i sestre, želim vam mir i radost kao i najveću LJUBAV pred dolazak Bogomladenca i spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista! Teška su vremena za bilo koju vrednost.Preteško je očuvati stvari koje imaju istinu u sebi, jer nam je bliža i lakše dostupna bezvredna a zavodljiva laž! Tako je u svakom segmentu ljudskog delovanja i bavljenja! Svi smo svesni preteške situacije u kojoj se nalaze pravoslavni, ne samo Srbi, već i svi drugi narodi pravoslavne veroispovesti u Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji... Molim se za sav taj narod, za sve druge narode koji pate, za slobodu, mir, razum i čovečnost... Jer na početku i na kraju, svi smo samo ljudi! Budimo ono što jesmo!

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima