Jovana Jeremić nova voditeljka jutarnjeg programa na Hepiju: Želim da "Vikend jutro" postane brend

Voditeljka obećava dobar sadržaj za sve generacije

  • 24
Jovana Jeremic Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Milošević ex Jeremić, pre dva vikenda postala je voditeljka jutarnjeg programa "Vikend jutro" na televiziji Hepi. Jovana je spremna da od emisije koji vodi napravi brend, kao što je to bilo sa emisijama koje je ranije vodila na TV Hepi

Jovana Jeremic Jovana Milošević ex Jeremić, Foto: ATA Images

- Od 29.12.2019. dan posle rođenja svetog Vasilija Ostroškog sam počela da vodim "Vikend jutro" na Hepiju. To je za mene jako važan datum jer sam uoči svega sanjala svetog Vasilija koji u odori purpurno-crvenoj stoji iza mojih leđa i kaže mi:" Ne boj se. Ja ti čuvam leđa." Nikada neću zaboraviti taj san i njegovu poruku jer on je svetac sa kojim još od srednje škole imam susrete kroz snove. Beskrajno ga volim. Uvek mi se pojavi kad osetim strah.  Moj glavni cilj sada je da "Vikend jutro" na Hepiju, koji ide uživo svake subote i nedelje od 04:30 do 9h, postane brend emisija kao što su bili svi projekti koje sam do sada radila: Vikend show, Ela ela show, Upoznajte Parove. To su sve bile najgledanije ili jedne od najgledanijih dnevnih emisija na Hepi televiziji. Važno mi je da narod nakon "Vikend jutra" na Hepiju, nauči, informiše se i zabavi na kvalitetan način - rekla nam je Jovana.

Jovana Jeremic Jovana Jeremić, Foto: ATA Images

Voditeljka nam je otkrila šta nas to već sutra ujutru čeka u "Vikend jutru".

Jovana Jeremic Jovana Milošević ex Jeremić, Foto: ATA Images

- Ove subote i nedelje  od  04:30h do 9h gledaoce očekuju debate na goruće teme: Da li je na pomolu 3.svetski rat, Kako će se primenjivati Zakon o slobodi veroispovesti u CG, kao i šta to u praksi znači da će se dogoditi sa imovinom SPC u CG, koliko su novinari izloženi nasilju zbog svog objektivnog izvestavanja i da li nasilnicima sleduju adekvatne kazne, kako će izgledati Beograd nakon praznika, šta će izbor Zorana Milanovića za predsednika značiti za odnos izmedju Srbije i Hrvatske... I još mnoge aktuelne teme naći će se u "Vikend jutru" na Hepiju. Trudim se da Jutarnji vikendom bude brz, jasan, aktuelan, informativan, ali i zabavan i da gledaoci ne moraju uopšte da menjaju kanal kada ga gledaju jer sve mogu čuti bas u Vikend jutru na Hepiju - završila je Jovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA