≫ 

"Dalila je našoj mami poslala poruku da zaboravi na Dejana, moj brat je pod njenim uticajem!"

- Ja Dejana ne mogu da prepoznam, ne znam ga kao takvog, pao je pod njen uticaj, to nije on. To nije Dejan kog ja poznajem već 25 godina - rekao je David

  • 15
David Dragojević Printskrin: TV Pink

David Dragojević kaže da mu je žao što su njegov brat Dejan i snaja Dalila diskvalifikovani, ali da je trebalo drugačije da se ponašaju.

- Nisam se čuo ni sa kim, gledao sam sinoć. Jednostavno mi je žao što su se diskvalifikovali, sada moraju da plate i kaznu. Nije trebalo tako da se ponaša, da priča te reči, to je već ko zna koji put da pokušavaju da beže. Moraš sam sebe da štitiš. Ja sam prošle godine imao veliki pritisak, ali nikad nisam pokušao da bežim. Odgovarao sam na svako pitanje, ustajao, trpeo i to je to... Bacali su stvari, Miljana i Dalila. Ja Dejana ne mogu da prepoznam, ne znam ga kao takvog, pao je pod njen uticaj, to nije on. To nije Dejan kog ja poznajem već 25 godina - rekao je David, a onda otkrio da je primetio simpatije između Dalile i Stefana Karića.

- To sa Dalilom i Stefanom smo gledali Ana i ja kod kuće. Gledali smo snimke sa žurke, onda je Mića postavio pitanje Dalili o Stefanu, a Dejan je izašao napolje, nije hteo da ulazi dok je trajala ta tema. On je hteo da pita nešto, ali ona njemu drčno odgovori i on se povuče. On je sigurno nešto osetio, smetalo mu je, ali ništa nije rekao jer se ona na njega brecne - kazao je David za Premijera - Vikend specijal.

David Dragojević David Dragojević, Printskrin: TV Pink

Dragojević se osvrnuo i na njegovu posetu Beloj kući za Novu godinu kada su mnogi s nevericom gledali njegov susret s bratom.

- Oni su nas često spominjali, ja sam se od srca pomirio sa njima, bilo mi je drago. Bila je svađa Tara i Ive, a on je mene spomenuo i Anu uporedio sa Ivom, jedina je Tara rekla Dalili zašto kao Dejanova žena komentarišeš njegovog brata. Što se tiče Nove godine, ja sam tamo ušao kao Anina podrška, znamo koliko su oni pljuvali, kažu da su oni to za smeće rekli u afektu, vrteli su priču da sam ja ovakav i onakav. Pozdravio sam se sa svima, bilo mi je bitno da budem sa Anom, neću je videti šest meseci.

- Ja sam krenuo prema njima, oni su gledali u sto, on mi se javio, a ona mi nije ni ruku pružila. Onda su opet okrenuli da sam ja kriv. Ta cela priča je potekla tamo negde, pravili su od sebe žrtvu. Od moje porodice prave nešto da bi ispali žrtva, a ništa o svojoj porodici ne pričaš. Mojoj mami je jako teško, ona plače svaki dan. Ona to nije zaslužila, ona nije ostavila Dejana.

Dalila Dejan Dragojević Dalila i Dejan Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dalila je mojoj mami poslala poruku da zaboravi na Dejana, tad ju je mama blokirana na svim društvenim mrežama. Dejan je i mene svugde blokirao, nisam mogao da ga dobijem... Kad god nemaju priču, oni pokreću priču mame, pet puta vrte tu priču. Ona nema 20 godina, pa da može sve to da preživi - rekao je David, a zatim otkrio da su svi problemi u njihovoj porodici počeli kada je Dejan otpočeo vezu sa Dalilom:

- Dejan je imao devojke, nikad nismo imali problem u životu, naš problem je krenuo kada je on izašao iz rijalitija, kada su počele te spletke. On kao da sve radi protiv svoje volje. Ne znam zašto Anu napadaju, ona ništa ružno nije rekla, jer je ona samo demantovala da sam ja nešto pisao, ona je van ove priče. Ona je počela i da plače, nemaju šta oni da je vređaju, spominju joj i Janjuša - naveo je Dragojević.

Dalila Dragojević Dalila Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

David je istakao da svog brata voli najviše na svetu, ali da mu ipak nije jasno zašto se on tako ponaša.

- Ja sa Dejanom nikada ne mogu da završim, volim ga najviše na svetu, on je moj brat, ali neke stvari ne mogu da izdržim. Želim da se dokaže ko je kriv, ja nikada nisam davao tolike intervjue. Oni su konstantno pričali loše. Na njihovih sto, ja imam jednu i opet sam ja kriv - zaključio je David Dragojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    12. januar 2020 | 17:23

    Ova Dalika vam porodicu upropasti,zena bez karaktera i duse.

  • Djeka

    12. januar 2020 | 21:16

    Teško kući u kojoj je Dalila. Posvadjaće sve članove porodice.

  • Nina

    12. januar 2020 | 21:06

    Pored ovakvog brata, Dejanu neprijatelji nisu potrebni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA