"I dalje sanjam njene suze..." Memo posle 7 godina Staniji sipao so na ranu, pa spomenuo Vranješa

Nekadašnji pobednik Farme, danas slikar i voditelj, iskreno je pričao o tome šta mu je pobeda donela, kako danas živi, koliko je blizak sa Čolom, kao i koji gost u emisiji mu je najteže "pao"

  • 9

Sarajevski slikar i voditelj, Sulejman Memo Haljevac (37), bio je gost našeg portala, a u  iskrenom razgovoru otkrio je šta mu je donela pobeda u "Farmi", koliko mu je danas teško da radi sa pevačima, a ispričao nam je i koji sagovornik je bio najteži za saradnju.

Memo je našoj javnosti postao poznat nakon učešća u rijaliti programu "Farma", gde je odneo ubedljivu pobedu i osvojio veliku količinu novca, koja mu je, priznaje, dosta pomogla.

- Ja sam sasvim slučajno ušao na "Farmu" i na kraju pobedio. Znaš kako se kaže, bila slaba kvota na mene, bio sam autsajder i na kraju sam pobedio! Pobeda mi je mnogo toga donela, pre svega puno para u svim poljima, popularnost i, eto, na kraju sam ušao u politiku - kaže nam Memo.

- Žao mi je, eto, Stanije... Ona je ostala 'niska', bez pobede... Nekad nju sanjam, kako je uplakana, te njene suze... Nikad to neću zaboraviti - u svom stilu je, vrlo ironično i sa osmehom, rekao Memo.

Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević, Printskrin: Instagram

Zanimalo nas je i kako je snimljen vide klip gole Sare Reljić na bazenu jednog sarajevskog hotela, koji trenutno broji preko 2 miliona pregleda na Jutjubu, a koji je snimio upravo Memo sa svojom ekipom.

- Znači cura je 'satrla', preko 2 miliona na Jutjubu i oko 7 miliona pregleda na Fejsbuku. To je taj neki ubrzani život, te omladine, oni hoće sve i odmah. Ona je shvatila da će tako da razvali i razvalila je. Moram da priznam da je traže u Bosni masovno, ali i na romskim svadbama - priča nam Haljevac.

Pitali smo ga i kakvo je trenutno stanje u Bosni kada je reč o provodu i bezbednosti pevača, koji su u poslednje vreme česta meta ozbiljnih napada.

- Bosna je nekako postala mesto veliko provoda, a gde je puno alkohola i droge tu je i belaj. Tamo gde su ljudi pijani bude svega - kaže Haljevac.

Memo Haljevac Memo Haljevac, Printskrin: Telegraf TV

Pored slikarstva koje mu je ogromna ljubav, Memo je poslednjih godina uplovio i u novinarske vode. Pokrenuo je svoju autorsku emisiju "Đir sa Memom" u kojoj je do sada ugostio dosta popularnih ličnosti sa teritorije čitavog Balkana.

Memo nam je otkrio koliko je zapravo težak posao voditelja i koji sagovornik mu je bio "najteži".

- Keba me je onako baš iznenadio. Imali smo dogovor, a njemu je tada valjda tu bila snajka, pa je bio ufuran pred snajkom i nije hteo da uđe u auto sa osobom sa kojom je bio dogovor. On je odbijao da sedne sa tim čovekom u auto, taj čovek se uvredio valjda zbog toga, oni su se tu pogurali i možda razmenili neke udarce, a ja u potpunom ludilu umesto da snimim kao pravi novinar, ja sam ih samo rastavljao - ekskluzivno je otkrio Memo.

Ognjen Vranješ, Joca Stefanović, Majdan Ognjen Vranješ, Foto: Nikola Tomić

- Teško mi je bilo sa Ognjenom Vranješom. To je bilo najteže snimanje. On se meni javio, a nisam ni očekivao jer ga nisam ni znao. On se javio da kaže sve, eto, što je hteo da kaže, ali je posle stalno zvao pa zahtevao i pričao "seci ovo, seci ono". Eto ta emisija, dok smo je montirali, me je jako umorila. Ali, ostavio sam za crne dane nekih 7 minuta koje nisam pustio - otkrio nam je Haljevac.

O poznanstvu sa Zdravkom Čolićem i njegovim bratom, kojem je slikao zidove čak 4 restorana poslušajte u videu na početku teksta.

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    3. februar 2020 | 15:23

    Nisi ti Staniji ni do kolena. Uvek gori komentarišu bolje

  • Losmi

    3. februar 2020 | 16:50

    To je najveci poraz Srbije da jedan Memo bude ispred kakve takve Stanije.To moze samo kod nas...Zamislite samo da je rijaliti u Bosni o da tamo pobedi Zorica Markovic...Kada bi to bilo?

  • Zoks

    3. februar 2020 | 15:32

    Koja je to prevara i dogovor bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA