Marija Šerifović o majčinstvu: "Biće to jedna fantastična epizoda mog života"

Pevačica priznaje da ovaj period u svom životu jedva čeka

  • 7
Marija Šerifović Foto: Instagram

Pevačica Marija Šerifović (35) je u jednom intervjuu otkrila detalje iz svog ljubavnog života navodeći da joj trenutno prija što je solo, a pričala je i o tome da planira da se ostvari kao majka.

- Nemam ljubavni život. Solo sam jako dugo i fantastično mi je. Ne može biti bolje. Ne tražim nikog i neka me niko ne traži. Jako mi je lepo, živim jedan uredan život i ne želim probleme. Nemam vremena ni za koga - rekla je Marija i otkrila da sebe smatra jako romantičnom, ali istovremeno i ljubomornom osobom.

U budućnosti, Marija želi da se ostvari u ulozi majke, a tom periodu života posebno se veseli.

- Veseli me kad će doći trenutak za to. Raduje me što ću biti majka. Biće to jedna fantastična epizoda, ako ne i najznačajnija epizoda mog života - otkrila je pevačica za 24sata.hr.

Marija Šerifović, Zvezde Granda Marija Šerifović; Foto: Nikola Tomić

Marija je nedavno obradila pesmu čuvenog Olivera Dragojevića "Nocturno", jednu od najlepših balada legendarnog pevača, koju je svrstala na novi album "Best of Marija Šerifović", a 21. marta održaće koncert u Splitu, gde je publika željno iščekuje budući da je u Hrvatskoj veoma popularna.

Video: Pitali smo Mariju da li bi snimila duet sa Karleušom: Odgovor će vas iznenaditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA