Voditelja Slavka Beleslina bivša žena tužila zbog krađe

Šiđaninova je potez bivšeg supruga jako iznervirao, te je odlučila da potraži pravdu na sudu

  • 8

Poznatog voditelja Slavka Beleslina tužila je bivša žena Iva Šiđanin, zbog spora oko autorskih prava emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", koju on trenutno vodi na prvom programu RTS-a.

Prema navodima u tužbi Ive Šiđanin, Slavko nije naveo da je tokom njihovog braka i ona radila na osmišljavanju emisije "Šta bi posle? (Flešbek)" kao koautor, već je samo sebe potpisao kao autora.

Emisija je realizovana u koprodukciji "Adrenalina" i RTS-a, a vraća nas na zaboravljene događaje koji su izazvali interesovanje cele nacije, a čiji epilog nikada nismo saznali.

Slavko Beleslin Slavko Beleslin, Printskrin: Youtube/RTS Aktuelnosti - Zvanični kanal

U odjavnoj špici nije navedeno njeno ime, a prvo ročište održano je danas, 5. februara, u 10:30 časova. Iva se pojavila u Višem sudu u Beogradu, dok je sa druge strane došao pravni zastupnik.

Naša redakcija pokušala je da kontaktira Slavka kako bi objasnio spornu situaciju, ali se do puštanja ovog teksta nije javljao na pozive.

Video: Ekskluzivna izjava Slavka Beleslina posle incidenta na parkingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina je

    5. februar 2020 | 12:39

    da je deset godina radila sve za njega. Sredjivala mu ispite,pisala diplomski,vodila po psihijatrima,stavljajuci sebe i svoje snove u deseti plan. Neki to zovu ljubav. Devojka je doktor nauka. I o njenom radu ,talentu i kreativnosti mogu da posvedoce mnogi profesori sa fakulteta tehnickih nauka. Pozdrav svim dobrim ljudima

  • xxx

    5. februar 2020 | 16:31

    Mutan lik

  • Ognjen

    5. februar 2020 | 16:48

    Baš me zanima kako će to da dokaže da je ona učestvovala u osmišljavanju emisije? Time što je bila u braku sa njim i čula šta on sprema?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA