≫ 

Stanija i Marko objavili bezobraznu sliku iz teretane! Gore je sve okej, ali tamo niže...

Nova fotografija iz teretane sve je osim pristojne fotke za one koji nisu barem punoletni

  • 16
Stanija Dobrojević, Marko Marković Stanija Dobrojević i Marko Marković, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Marko Marković i dalje u živaju u ljubavi koja je počela u rijalitiju "Zadruga 2", iako su im mnogi predviđali kraj odmah posle velikog finala prošlog jula.

Međutim, Marković je boravio kod nje u Americi, ona kod njega u Crnoj Gori, a sudeći po fotografijama ozbiljno su "zatreskani" jedno u drugo.

S obzirom na to da su oboje prezgodni i da vode računa o svom izgledu često i treniraju zajedno, a nova fotografija iz teretane sve je osim pristojne fotke za one koji nisu barem punoletni.

Naime, Stanija je na njoj raširila noge, Marko je seo iza nje i zagrlio je, a ruka mu je, verovatno namerno, završila na njenom međunožju.

No, skoro milion ljudi koji Staniju prate na Instagramu navikli su na eksplicitan sadržaj, pa im ovo nije preterano veliko iznenađenje. Kako mahom pišu - "što ne bi pokazala kad ima šta da pokaže".

Evo i fotografije:

Stanija Dobrojević, Marko Marković Stanija Dobrojević i Marko Marković, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Podsetimo, Marko je od Stanije mlađi 9 godina.

- Dva meseca nam je bilo baš teško, ali smo se svaki dan čuli preko Vajbera, pa je bilo lakše. Svaki slobodan trenutak pričali smo telefonom. Stalno smo slali fotografije jedno drugom... Kako treniramo, klopamo, gledamo film, ma sve smo radili zajedno. Bilo nam je baš teško, ali nekako smo izdržali. Najviše mi je nedostajalo da ga zagrlim i poljubim. Ipak, ova razdvojenost nam je bila kao test koji smo izdržali - rekla nam je Stanija u septembru 2019. godine, nakon dvomesečne razdvojenosti od Marka.

Kako nam je tada priznala, volela bi Marko dođe kod nje da živi.

- Pričala sam sa Markom o tome da dođe u Ameriku i on bi to jako voleo. Mada imamo problem s papirima. Ja imam njihove papire, ali sada je veoma teško da se oni dobiju. Možda bismo mogli da se venčamo, ali to mora Marko da odluči - rekla je kroz smeh Stanija, a Marko je otkrio da bi se odmah njome oženio, što je bilo potpuno neočekivano.

- Samo iz ljubavi bih zaprosio Staniju. Nikada zbog papira. Volim je i zaljubljen sam u nju, pa što se ne bismo onda i venčali. Međutim, ponavljam, neću da se ženim Stanijom zbog papira - kratak je bio maneken i prepustio reč svojoj izabranici, koja je otkrila da je njeno trenutno zanimanje: starleta u penziji.

Video: Da li su oni najlepši rijaliti par?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da javim

    15. februar 2020 | 11:20

    Samo da im javim da nisu interesantni. Neka tamo zaradjuju koliko hoće.

  • georgina

    16. februar 2020 | 03:08

    Ma kakav najlepsi rijaliti par. LUNA I MARKO su neprevazidjeni lepotani i to filmske lepote.

  • 😒

    15. februar 2020 | 15:04

    Od ovakvih pozera,starleta i starletana koji se slikaju za fejs i instagram,ne mozes otici normalno u teretanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA