Ceca dobila romantičan poklon od misteriozne osobe! Ovo iznenađenje bi oduševilo svaku ženu

Ražnatovićeva je svojom objavom zaintrigirala sve

  • 11
Svetlana Ceca Raznatovic Ceca Raznatovic, Foto: Nikola Tomić

Na adresu popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46) stigao je buket crvenih ruža koji je, kako izgleda, pozitivno iznenadio pevačicu i oduševio njene pratioce.

Ceca je na svom Instagram profilu objavila fotografiju buketa crvenih ruža koji je dobila na poklon, a uz njega dodala je emotikon crvenog srca.

Pevačica je ostala misteriozna da li je u pitanju znak pažnje prijatelja nakon Dana zaljubljenih ili se neki muškarac trudi da je fascinira i osvoji romantičnim poklonom.

Ražnatovićeva je svojom objavom zaintrigirala sve, a da li će otkriti ko je misteriozni džentlmen koji joj je poslao poklon koji bi oduševio svaku ženu, ostaje da vidimo.

Ceca Ražnatović Cecina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Pevačica retko govori o svom emotivnom životu, a nedavno kada su je novinari pitali kada će da se skrasi, Ražnatovićeva je sve iznenadila kontra pitanjem.

Ko kaže da ja nisam skrašena?! Delujem li razuzdano? (smeh) Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja želela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim - rekla je tada Ceca.

Video: Snajka i svekrva se vole kao oči u glavi: Ceca i Bogdana pekle palačinke

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA