≫ 

Ovo je sin pokojnog Ekrema Jevrića! Zove se Verdin, "puca" od mišića, a evo čime se bavi u Americi

  • 10
Ekrem Jevrić Ekrem Jevrić, Printskrin: Youtube/Alen Kolenovic

Ekrem Jevrić iza sebe je ostavio 4 naslednika - Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.

Pokojni Jevrić, čovek koji je bio prava atrakcija u domaćim rijaliti programa, za života je neprestano hvalio sinove.

Nekoliko meseci pre smrti, Ekrem je rekao da ga deca izdržavaju, a nadao se da će dobiti ulogu u filmu i da će od toga moći da živi.

Jedan od sinova, Verdin, živi u Americi, a na Instagramu voli da pokazuje svoj mišiće, te u čemu svakodnevno voli da uživa.

Verdin je posvećen treningu, pa sve "puca" od mišića na fotografijama, obožava pecanje, a zaposlen je u jednoj tamošnjoj službi za obezbeđenje.

On se u medijima pojavio 2013. godine, kada je došao da podrži svog oca. Jevrić je svojevremeno isticao da "nije baš zadovoljan" devojkama svojih sinova, te da im je i on tražio "nešto".

Verdin Jevrić Verdin Jevrić, Printskrin: Youtube/Alen Kolenovic

Podsetimo, Ekrem je preminuo 4. marta 2016. godine. Kako nam je tog dana rekla njegova supruga Igbala, preminuo je u kolima.

Verdin Jevrić Verdin Jevrić, Printskrin: Youtube/Alen Kolenovic

- Ekrem je preminuo u kolima. Jutros u pet sam ga ispratila na posao, trebalo je od sedam da radi. Zvao me je sin - čujem, kuka. Ekrem je ušao u auto i tu je umro. Kola nije ni upalio - rekla je tada neutešna Igbala za Telegraf, otkrivši da je je njen pokojni muž imao slabo srce.

Verdin Jevrić Verdin Jevrić, Foto: Instagram/kingnabsverd

Bili smo na groblju pre dva dana. Sinovi i ja, samo najbliži. Nije lako bez njega, teško je jako, ali, šta da se radi... Nedostaje mi puno, ali moram dalje - rekla nam je Igbala u telefonskom razgovoru na prvu godišnjicu Ekremove smrti, 2017. godine.

Igbala nam je tada sa tugom u glasu rekla i kako živi sama, te da je Ekremov grob prilično udaljen od njenog mesta stanovanja, tako da nije u prilici da ga posećuje onoliko često koliko bi volela. Takođe, niko od rijaliti igrača koji su se sa Ekremom družili i grabili slavu preko njegovog lika, nije se javljao ni Igbali, ni njenim sinovima.

VIDEO: Stefan Karić i Nikola Buha sreli "Ekrema Jevrića" na Kubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA