Indi doživela komplikacije nakon operacije smanjivanja želuca, pevačica već dve nedelje u bolnici!

Novi trend mršavljenja na estradi je postao pravi hit, a posledice su veoma rizične i mogu da dovedu do krvarenja i ozbiljne infekcije

  • 13
Indira Aradinović Indy Foto: Nikola Tomic

Pevačica Indi Aradinović obavestila je svoje pratioce da je već dve nedelje u izolaciji, odnosno toliko vremena već leži u bolničkoj posetlji zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije smanjivanja želuca.

Indi je o trenutnoj zdravstvenoj situaciji odlučila da obavesti svoje pratioce, te se uključila u lajv prenos putem Instagrama i otkrila kako se trenutno oseća.

- Nisam kod kuće zato što sam operisala želudac devetog marta, oporavak nije ispao kako treba. Ne znamo zašto. Moj doktor i ja ćemo se sutra videti sutra, postoji mogućnost da imam još jednu intervenciju. Moj želudac nakon prve operacije ne prihvata tečnost oralno, već samo infuziono. Iskreno, očekivala sam mako brži oporovak, kao što svako ima. Nije mi svejedno. Već trinaest dana ležim u bolnici. - ispričala je Indi.

Pevačica je otkrila i koliko kilograma je smršala za samo 10 dana, ali i požalila se da je veoma iscrpljena i umorna.

- Prvo sam bila u državnoj, a sada sam u privatnoj bolnici. Operisana sam u Sremskoj kamenici. Kod mene sve ide teže. Mnogo sam umorna, iscrpljena, smršala sam osam kilograma, ali želim da dovedem liniju do perfekcije, ali ne želim više da se gojim - ispričala je Indi.

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma pstao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13... Inače, ovakva zahtev nije nimalo jednostavan i lak.

hirurgija, operacija, Dejan Milićević, Darko Lazić, Boki 13, Bojan Jovanovski, Ana Nikolić Boki 13, Dejan Milićević, Darko Lazić i Ana Nikolič, Foto: Nikola Tomić, Facebook/bojan.jovanovski3

Naime,na internet sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želudca, može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

- Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka – piše u na sajtu klinike.

Cena ovog poduhvata iznosi od 2.200 do 6.000 evra, u zavisnosti od toga koja se metoda primenjuje.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    23. mart 2020 | 22:18

    Kada bi znali da nije to bas tako samo smanjiti zeludac i gotovo. Probusi kasiku zeno, lakse je i zdravije.

  • REALNO

    23. mart 2020 | 23:38

    BOLJE DA JE PRESTALA DA ŽDERE

  • Mare

    23. mart 2020 | 22:19

    Danas je izgleda postao novi trend ici na operacije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA