≫ 

Toma pokazao kako Nadežda izgleda 13 dana nakon teškog porođaja

Pevačica i njen partner u idiličnim su odnosima, a njegov boravak u Valjevu, u vreme pandemije korona virusa, to i dokazuje

  • 5
Nadežda Biljić, Toma Panić Nadežda Biljić i Toma Panić, Printskrin: Telegraf

Tomislav Panić objavio je snimak svoje partnerke Nadežde Biljić, koja je pre 13 dana, 12. marta, na svet donela njihovo zajedničko dete kojem su dali ime

Snimak je nastao u Valjevu, u Nadeždinoj porodičnoj kući, gde se nalazi mesecima unazad, a u videu se vidi pevačica kako leži na krevetu, dok se smeje Tominom izgovoru određene reči na engleskom jeziku.

Nadežda deluje više nego srećno i dobro, a višak kilograma nakon porođaja apsolutno se ne primećuje.

Čini se i da su Toma i ona u idiličnim odnosima, a njegov boravak u Valjevu, u vreme pandemije korona virusa, to i dokazuje.

Podsetimo, par je odlučilo da svom nasledniku da ime Longo, a upravo to mnogima je zazvučalo kao ime kojem bi mogao da se nazove neki pas.

Razlog iz kog su upravo skoro svi komentarisali da i osudili ovaj rijaliti par, jeste i Tomina izjava za medije nakon rođenja sina, a to je da su svom izabraniku dali ime po kućnom ljubimcu.

Nadežda Biljić Nadežda Biljić sinoć u Valjevu, Foto: Instagram/iamtomapanic

Međutim pevačica je i pre svog porođaja ispričala koje ime su izabrali za svog naslednika, ali otkrila i da se iza toga krije jedan tužan detalj.

Longo je jedan Tomin prijatelj sa kojim se on družio u Kini. On je obećao tom drugu da ako dobije sina da će nazvati dete po njemu. Nešto se dogodilo tom prijatelju, nećemo sada o tome. Vidim da je narod baš burno reagovao na pomen tog imena. Pričaju kako dajemo ime po kučetu, a ne znaju da je on to hteo i za dete. Nepismeni ljudi, zatucani. To ime je strano, nema ništa loše u tome - izjavila je Biljićeva pre porođaja.

Ona je tada istakla i da neće uskraćivati slobodu svom sinu, već da će on moći bez pritiska da bira čime će se baviti u životu.

Ja mom detetu neću da branim ništa. Ja ne mogu da znam da li će on imati neke talente. Svakako neću da dozvolim da se Tomin i moj posao i pojavljivanje u "Zadruzi" loše odrazi na moje dete - rekla je Nadežda tada za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    25. mart 2020 | 15:17

    Zasluzila je da bude srecna posle svega sto je dozivjela💞

  • DARKO 100%

    25. mart 2020 | 13:57

    Nadezda je dobra pevacica ,ali steta sto na pogresan nacin gradi karijeru

  • Ruza

    25. mart 2020 | 21:08

    Lijepi roditelji lepo ime dali detetu supet nek su zivi izdravi 🕺👶👱‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA