Kija, intervju: Anabela ćerku sklanja od slobodnog momka, a oženjenom je slala donji veš. Mučno...

Kristina je prokomentarisala aktuelna dešavanja između Anabele, Gagija i Lune u Zadruzi

Kristina Kija Kockar progovorila je o bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću, kao i o aktuelnim učesnicima Zadruge 3 Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju. Istakla je - svi su nastavili sa svojim životima, ali Luna i dalje nije prebolela nju, dok Anabela nije prebolela Radanovića.

No, kako je na snazi vanredno stanje, razgovor smo i počeli sa tom temom, pa smo Kiju pitali da li joj se tokom epidemije korona virusa bivši suprug možda javio, da je pita kako je i da li joj nešto treba.

- Vi viceve pričate? Naravno da ne (smeh). Imala sam jako teške situacije, pa se moj bivši suprug nije javio, niti to očekujem od njega, a pogotovo ne u ovome. Ima ko da brine o meni, a u ostalom brinem se sama, zdrava sam. I da mi nešto fali, ima dosta osoba koje bi trebalo da mi se jave pre njega - kaže Kija za Telegraf JETSET.

Kristina je prokomentarisala aktuelna dešavanaja između Lune, Anabele i Gagija u Zadruzi koju, kako nam je rekla, prati.

- Gledam Zadrugu, a pola toga sam morala da prekinem, bilo mi je mučno da gledam to ponašanje prema svojoj ćerki, da ti govoriš da je ona kučka... Katastrofa. Gagi, isto, nasilnik koji je tukao nju. Luna, katastrofa. Svi su oni po meni ukupno oštećeni u svakom smislu i mislim da im ovo nije trebalo. Ponekad mi je mučno da gledam, bude mi čak i žao, a onda me oni sami demantuju sa svojim ponašanjem i rečenicama koje upućuju jedni drugima i prozivanjem mene - priča nam pevačica.

- Ono što osuđjujem je nasilje Gagija nad Anabelom, ali vidim da se Anabela sad pravi da je ona neka svetica. Svoj otorv koji ti hoćeš, kako kaže, da izbaciš, ne izbacuješ po drugim ljudima, i moja majka je imala oca nasilnika i živela je sa njim do 27. godine, dok nije umro, pa je ispala super, kao i njena sestra i brat. Tu nema opravdanja, ali nema opravdanja ni za Gagijevo nasilje, svako ima tu neku grešku od njih. Gnusno mi je, ove dve ćerke što gledaju sve. To je njihov način života, ne znam što je to nama šokantno, oni tako funkcionišu - kaže nam Kristina.

- Taj dolazak nje, dve, tri godine od prve Zadruge, dolaziš i prosipaš neku pamet. Odvajaš ćerku od slobodnog muškarca koji ju je posavetovao, par puta kako treba. Ne kažem da je on zlatan, ali je daleko zlatniji od onog prvo, koga si uzdizala i slala mu gaće i govorila svojoj ćerki da nije u manastiru i da je okej što ima seks sa oženjenim muškarcem na metar od njegove žene. Javljaš se posle dve godine sa pričom da to nije u redu, ali setimo se, možda smo mi zaboravan narod, ali ja nisam i normalni ljudi nisu zaboravili, da si ti ženo aminovala i činila gnusne stvari meni, od raznih podmetanja što se nije videlo, do onoga da ti javno aplaudiraš dok ja povraćam zbog istog čina koji tvoja ćerka čini . Da ti govoriš "Vratite muža ženi na silu", "Ona nije normalna, spremna je na sve", "Malo više dostojanstva" i tako neke stvari... - objašnjava Kockareva.

- Mene je blam umesto njih, jer sam ja uvučena u sve to. Verujem da je i mom bivšem suprugu blam, on se pere od toga već od kada je izašao i video o čemu se radi. Bio je deo toga i mislim da je ružno pranje od svega toga, zato što je taj čovek bio direktno uključen u to i njoj je obećavao kule i gradove, sad kao odjednom je ne poznaje. Podržavam da se Slobodan tu malo više uključi, jer ipak je on glavni krivac za sve - dodaje Kija.

Sudeći po Anabelinim rečima u Zadruzi 3, pitali smo Kristinu, da li misli da se Lunina majka pokajala što je u prvoj sezoni rijalitija podržala vezu svoje ćerke i tada oženjenog Radanovića.

Pinkove zvezde, Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović

Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Ne mislim da je ona došla tu da se ona pokaje, nisam videla da se pokajala, javno je rekla Slobodanu, da je on bio najveća ljubav. Ako je to bila ljubav, prvo, što je napravio od njene ćerke ljubavnicu, svašta joj je govorio, bušio ju je, hvatali se za guše, tukli se, šta sve nisu radili, katastrofa, a onda se pravio da je ne poznaje posle toga. Ne možeš da kažeš da je to ljubav, oni su, samo pojeli go*no, pa su se jednostavno okrenuli i kao sklonili i sad im je glupo da kažu da su pogrešili, a možda i ne shvataju da su pogrešili. Oni i dalje žive u toj nekoj zabludi da je to bila neka ljubav, taj čovek ne zna da voli ni samog sebe, a kamoli nekog drugog.

- Rekla je da se pokajala što ju je podržala u smislu što je ćerka sada kao ne podržava. Ne mislim da se pokajala, nego joj je krivo što joj je Luna okrenula leđa i uhvatila se čoveka koji se njima uvalio, a ovom prvom su hteli oni da se uvale, ali im nije uspelo i to ih jako boli. Svi smo mi preboleli na kraju, samo Luna mene nije prebolela, a Anabele nije Slobu prebolela - priča nam pobednica Zadruge 1.

- Mislim da sam najviše emotivno oštećena, jer sam jedino ja iskreno volela i bila zaista povređena, svi su oni brzo nastavili, dok sam ja bila najviše povređena. Ali sam ja najbolje i prošla od svih njih, to mogu da potpišem. Svi vidimo šta se dešava sa njima na TV, Slobodna ne vidimo, lično znam kakav je njegov život. Odgovorino tvrdim da od svih njih troje da sam ja najbolje prošla, ali da sam najviše povređena. Mislim da je to neki dokaz da Bog sve gleda i da sve vraća po zasluzi - dodaje Kija.

Luna je u aktrelnoj sezoni Zadruge rekla da je Kija kriva što ona ne nastupa i da za to ma dokaze, a zbog tih reči Kockareva joj sprema tužbu.

- Jako je ružno posle svega da me ti kriviš za svoj lični neuspeh. Kriviti mene za taj neuspeh, ajde da me krivi neko ko ima talenat, da ima neko opravdanje. Rekla sam da je devojka totalno netalentovana za sve, to je neko moje mišljenje. Iskreno mi je muka kad me porede sa njom, kao Kija i Luna pevačice. Da se razmemo odmah, ja za razliku od nje znam da pevam. Imam sluha, znam da pevam, imam talenta ne samo za pevanje, nego za scenu, ples, imam harizmu, znam da se ponašam, za razliku od nje, znam da pričam sa novinarima... Jednostavno, devojka je totalno operisana od svega toga, njoj bi najpametnije bilo da završi fakultet i da se skloni od cele estrade koja jeste toksična i definitivno nije za takve osobe koje su u očigledno u takvom psihičkom rastrojstvu, može samo još gore da utiče na nju - zaključuje Kija za Telegraf JETSET.

Kompletan razgovor sa Kijom pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe

(Dragana Janković)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    Volim;pametne,obrazovane,vredne,harizmatične,prirodne,lepe devojke.Zbog toga volim i podržavam Kristinu.

  • Sofija

    Jadno i bedno zbog kakvih se rasturaju brakovi,porodice.

  • Vesna i Mira

    Razija rasturila vezu trudnoj devojci.Lunjaru smo gledali a gledamo je i dalje.STRAŠNO.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima