Vesna Đogani o Anabeli: "Namera je bila da mi se ukalja čast i obraz, a sada su svi na mojoj strani"

Anabela je u rijalitiju iznela detalje iz života Đoganijeve koji su izazvali brojne reakcije javnosti

  • 27
Anabela Atijas, Vesna Đogani Anabela Atijas, Vesna Đogani, Foto: Marko Jovanović, Instagram/vesnadjogani1

Nakon priče Anabele Atijas da je Đole Đogani svoju sadašnju suprugu Vesnu Đogani "pokupio ispod mosta" oglasila se Vesna i prokomentarisala Anabelin postupak.

Vesna je istakla da je Atijasova pokušala da joj ukalja čast i obraz, a da je izazvala suprotne rekcije od željenih, te da su svi stali na njenu stranu.

- Iz cele ove situacije, pokušali su da me uvuku u dramu. Ja nisam reagovala na to, mnogo mi znači podrška moje publike. Prvo mi znači podrška moje porodice, onda prijatelja i fanova. Ja znam da me publika voli, ali u ovoj količini sada tek vidim da sam mnogo bogata javna ličnost - rekla je Vesna za "IDJ TV"

- Bogatstvo nije samo u parama i nikada se, po mom mišljenju, neće meriti tako. Bogatstvo je to što je ova drama izazvala reakciju kod običnog naroda, moje publike da mi pišu ogromne romane, poruke podrške, ljubavi, da bukvalno svi stoje na mojoj strani - objasnila je pevačica.

- Pokušavam da ne budem deo te drame. Uspela sam da se nekako izvučem i ne uplićem previše. I da odbranim svoju čast, pošto je namera bila da se ukaljaju moja čast i obraz. Ja to stvarno ne dam. Ne komentarišem nikoga, ali ne želim da o meni neko širi laži - ispričala je ona.

- Mislim da je porodica jako važna kao temelj ako želite da se bavite ovim poslom. Iako sam javna ličnost, ja sam pre svega nečija majka, drugarica, sestra. Ne treba da se zaboravi da je porodica uvek tu. Ja kada završim svoje koncerte i posao, upravo se vraćam u svoj dom, kod svojih najbližih - zaključial je Vesna.

Podsećamo, nakon Anabeline priče Vesna je ispričala da je kao mala bila siromašna i da je sa majkom živela ispod mosta. Pevačica je snimila i vlog sa mesta gde je odrasla, a kroz suze je govorila o detinjstvu.

Video: Umesto haljina... Novi trend među ženama sa domaće javne scene

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    18. april 2020 | 23:07

    Zeno, ima dosta nas koji smo shvatili sta je Anabela htela reci, ali nas mrzi da se oglasavamo i patetisemo. Ispala si veca pateticarka od Anabele i itetkako si u svemu ovome nasla nacin da vaskrsnes u javnosti, a sve pod instrukcijama tvog Djoleta. Hitove odavno nemate. Nije Anabela imala nameru tebi da ukalja "cast i obraz" vec da podseti Djoleta, moralnu gromadu, da je bio u vrlo slicnoj situaciji o kojoj sada drugima drzi slovo i moralise. Sta je problem? Zivela si ispod mosta, Djole te jeste pokupio, jesi bila Sladjina pulenka, Sladja jeste bila Djoletova zena, ti jesi u medjuvremenu postala Djoletova zena....I sta je problem? Sta nije jasno? Ne patetisi i ne izokreci realnost. Dosadna si.

  • JANA

    18. april 2020 | 20:36

    Ko je to na tvojoj strani? Iste ste i ti i tvoja jetrva i svi iz te porodice...

  • Sale

    18. april 2020 | 19:47

    Rekla je da si zivela ispod mosta a ti sama priznala da si zivela ispod mosta rekla da si otela muza i to je istina vesna zasto se onda ljutis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA