Topalkova ćerka bez brusa hrli ka 200.000 pratilaca, a kad se sagne u nestašnoj majici...

Helena svojim provokativnim fotografijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 20
Helena Topalovic Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi, a zbog njenih provokativnih fotografija gore društvene mreže.

Topalkova ćerka jedna je od dece poznatih ličnosti koje su svojim izgledom zaintrigirale sve, a ako je sudeći po reakcijama i komentarima, Helena je devojka za poželeti.

Osim što je uvek tip top sređena, ona seksi fotografijama na Instagaramu često pokazuje čime raspolože. Topalovićeva vodi računa o svom imidžu, a često pozira u provokativnoj pozi i to bez brusa.

Ona na Istargramu ima skoro 200.000 pratilaca, koje svojim atraktivnim izgledom ne ostavja ravnodušnim. Može se pohvaliti bujnim grudima, koje ističe u uskim odevnim kombinacijama ili bluzama sa dekolteom.

Helenu su povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, od sportista do pevača, a poslednji u nizu bio je i bosansko-hercegovački teniser Damir Džumhur. Oni su navodno čak i raskinuli, pa obnvili svoju vez nakon čega nisu skrivali svoju ljubav.

Naime, teiser je je počeo da komentariše fotografije Topalkove ćerke na Instagarmu, te su razmenjivali ljubavne emotikone i poljupce na društvenim mrežama.

Oni nisu želeli da govore o sojoj vezi, čak su u početku i vešto krili, a odale su ih fotografije sa zajedničkog putovanje na kojima su pozirali na istim lokacijama, u isto vreme.

Video: Pitali smo Topalka za dečka njegove ćerke, on nam brutalno odgovorio

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA