Slađina i Đoletova ćerka proslavila 30. rođendan: Evo ko je sve bio i kako se skockala

Pored Silvije, iz braka Slađa i Đole imaju još jendu ćerku Marinelu

  • 4
Somersby Blic Puls žurka Silvija Đogani i Slađa Delibašić, Foto: ATA Images

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija Đogani proslavila je svoj trideseti rođendan u društvu svoje majke Slađe, sestre Marinele i svojih prijateljica.

Dres kod je očigledno bio - elegantno i crveno, te su sve dame na sebi imale crvenu kreaciju. Slađa se pobrinula da njena mezimica uživa, te je organizovala proslavu gde su se devojke zabavljale do ranih jutarnjih časova.

Kuća je bila ukrašena brojinim balonima, takođe u crvenoj boji, a slavljenica je svima privukla pažnju svojim zanosnim oblinama i dobrim raspoloženjem.

Ona je na sebi imala duboku suknju i korset u crvenoj boji koji je istkao njenu vitku liniju, a inspiraciju za odevnu kombinaciju Đoganijeva je pronašla kod rijaliti zvezde Kim Kardašijan koja je pre nekoliko meseci ponela iste komade, samo u drugoj boji.

Silvija ima sedmogodišnju ćerkcu Tiu koju je 2013. godine dobila sa suprugim Branislavom Marinkovićem, za kojeg se udala u četvrtom mesecu trudnoće.

Podsećamo, suprug Slađine i Đoletove ćerke pre nekoliko godina je uhapšen zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge zbog čega je osuđen na dve godine zatvora.

Video: Slađa Delibašić u šestoj deceniji čini čuda na sobnom biciklu

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA