≫ 

Evrovizija počela kadrom iz naše prelepe prestonice: Evo šta je video ceo svet

Među prvim kadrovima bila je jedna od glavnih ulica u Beogradu

  • 13
Beograd Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

Veliko muzičko takmičenje "Evrovizija", održava se večeras, 16. maja, ali potpuno drugačije nego prethodnih godina zbog epidemije korona virusa.

Voditelji su otvorili veče pozdravivši Evropu i Australiju, koja se već nekoliko godina unazad takmiči, a u jednom od kadrova na samom početku videli smo i kadar iz Beograda.

Kadar koji je ceo svet mogao da vidi, pokazuje jednu od glavnih ulica Beograda -  Knez Mihajlovu.

Ono što se ove godine razlikuje jeste upravo to što će takmičenja među predstavnicima neće biti, odnosno pobednik neće biti proglašen.

Podsetimo, Srbiju će na ovogodišnjoj "Evroviziji" predstavljati devojke iz grupe "Hurricane", pesmom "Hasta la vista", a osim ovogodišnjih takmičara evrovizijska publika će moći da uživa i u nastupima nekih od pobednika proteklih godina.

Upravo iz tog razloga, osim popularnih "Uraganki" bićete u prilici da pogledate i spektakularan nastup jedine srpske pobednice, makar do sada, Marije Šerifović. Ona će kako to i priliči pevati pobedničku  numeru "Molitva".

Video: Marija posle 13 godina progovorila o pobedi na Evroviziji: Nismo imali konkurenciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.

    16. maj 2020 | 22:13

    Verovatno niste bili nigde,čim mislite da je prestonica prelepa.Pre jedno 4-5godina negde u Zapadnoj Evropi slucajno upao u neko drustvo arhitekata i starijih i mladjih.Neverovatno ali svi su se slozili da nema grad sa lepsom lokacijom a ruznijim izgledom u Evropi a i sire.Totalno pomesani stilovi gradnje a za urbanizam da ne pricamo!!

  • HACK

    16. maj 2020 | 23:25

    Beograd je NAJLEPŠI grad na svetu TAČKA

  • Dana

    17. maj 2020 | 10:00

    Proputovala sam svet, ali osecanje kad se vracas u svoj Beograd je najlepse na svetu. Ko ga voli , njemu je sve lepsi i lepsi, gradi se i uredjuje sve vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA