Emotivan prizor: Biljana Tipsarević podelila porodičnu fotografiju nastalu nakon porođaja

- Moj najveći blagoslov i sreća - moja porodica - napisala je modna kreatorka u opisu fotografije na kojoj ima širok osmeh na licu

  • 3
Biljana i Janko Tipsarević

Biljana i Janko Tipsarević, Foto: ATA Images

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i njen suprug, bivši teniser Janko Tipsarević juče, 22. maja, dobili su sina, kojem su dali ime Noa.

Biljana je na svom Instagram profilu objavila dirljivu fotografiju iz porođajne sale, koja je nastala nakon što je modna kreatorka na svet donela svoje drugo dete.

Dok ponosna mama leži na krevetu, oko nje su njen suprug Janko, koji u rukama drži tek rođenog nasledinka, njihova ćerkica Emili i doktorka koja Biljanu mazi po glavi.

- Moj najveći blagoslov i sreća - moja porodica - napisala je modna kreatorka u opisu fotografije na kojoj ima širok osmeh na licu.

Biljana je svojom objavom raznežila svoje pratice koji su joj u komentarima ostavljali emotikone srca i pisali čestitke povodom rođenja sina Noe.

Podsećamo, Biljana se porodila u jednoj privatnoj klinici, a ranije je istakla da je ime za njihovog naslednika izabrala upravo njihova ćerka Emili.

Biljana Tipsarevic

Objava Biljane Tipsarević, Foto: Instagram/biljanatipsarevic

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA