≫ 

Šijan objavio sliku Bojane Rodić iz kreveta: Hteo da pokaže šta jede, ali svi joj gledaju u grudi

Njih dvoje su neprestano zajedno, ne odvajaju se jedno od drugog i konstantno objavljuje zajedničke fotografije

  • 14
Mirko Šijan, Bojana Rodić Bojana i Mirko, Foto: ATA Images

Mirko Šijan i Bojana Rodić, svastika Veljka Ražnatovića, nedavno su javnosti obelodanili svoju vezu, a kako mnogi iz njihovog društva već komentarišu, njih dvoje su na korak do veridbe.

Otkako su započeli ljubavnu vezu, njih dvoje se skoro pa i ne razdvajaju, te konstantno objavljuju fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, Bojanina fotografija koju je Šijan sinoć objavio, izazvala je pravu lavinu komentara samo zbog jedne stvari.

Mirko je uslikao svoju dragu kako u beloj majici na bretele u pozno doba noći jede sutlijaš, a detalj koji je svima privukao pažnju jeste to da Rodićeva ispod bele majice nije nosila brus.

- Cepa se sutlijaš - napisao je Mirko.

Ono što je zaista neosporno, jeste to da bez obzira što je bila u kućnom izdanju i bez šminke, Bojani je majka priroda bila naklonjena.

Podsetimo, Goca Božinovska je nedavno za naš portal otkrila da bez obzira što tada još uvek nije upoznala Bojanu, o njoj ima najlepše mišljenje jer potiče iz vredne i radne porodice.

Ono što mogu da kažem, iako je nisam upoznala, ali makar po priči njegovih drugara - da je izuzetna devojka, dobro dete, vredno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom "gledaj majku, biraj ćerku". Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vredni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave decu koja ne valjaju. Tako da, sigurno da je dobro dete - rekla nam je Goca.

- Prosto, mladi su, imaju vremena da budu predobri, a imaju vremena i da prave greške. Tako da, što se mene tiče, samo neka se zabavljaju, neka uživaju, a ja se neću mešati, kao što nikad i nisam. Neka je najbolja ili najgora na svetu - to je moj sin izabrao i tu je tačka - kazala je Božinovska.

Video: Sočan poljubac Bogdanine sestre i Mirka Šijana prvi put u javnosti

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    9. jun 2020 | 12:19

    Usrećila se .

  • Boža zemunac

    9. jun 2020 | 13:29

    A Goca kaže da nema tezgi i da joj fale pare. Jadna žena.

  • 🤔

    9. jun 2020 | 16:26

    BOLJE DA SI SE POSVETILA POSLU SVOJE PORODICE NO SE UPROPASTI ZA OVU BITANGU. ĐE TI OČI BJEHU LIJEPA ĐEVOJKO. MIČI TO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA