≫ 

U ovoj kući je odrasla Mia Borisavljević: Dve godine retko dolazi u porodični dom, a razlog je tužan

Pre nego što se pevačica ostvarila u ulozi majke češto je dolazila u porodičnu kuću. No, od jula 2018. godine, Mia ne ide često u Valjevo

  • 6

Mia Broisavljević (36) rođena je u Valjevu, a iako se zbog pevačke karijere davno odselila iz porodičnog doma, često je svraćala u rodni grad.

Pevačica danas živi sa dečkom Bojanom Grujićem i ćerkicom Emom u Skojevskom naselju u Beogradu, ali mi smo obišli upravo dom u kojem je odrasla.

Kuća u kojoj je odrasla Mia udaljena je od ulice i buke, a pevačica je mislila na svaki detalj i u dvorištu je po svom ukusu zasadila mnoštvo cveća. Kako je ljubitelj životinja, prostor krasi i žbun u obliku psa.

Kako su nam njene komšije iz Valjeva rekle, pre nego što se pevačica ostvarila u uozi majke češto je dolazila u porodičnu kuću.

Prijalo joj je, kažu, da pobegne od prestoničke gužve i da vreme provodi sa porodicom.

Međutim, od jula 2018. godine, kada je preminuo Mijin tata Rajko, pevačica nije često išla u porodični dom. Kažu komšije, ne mili joj se da boravi tamo, jer je sve podseća na pokojnog oca.

Nisam je videla da je dolazila, baš dugo, čini mi se od kad je Rajko umro. Samo je jednom dovezla majku, to znam. Oni su dobri ljudi, a Mia je bila vezana za njega - rekla nam je jedna komšinica kada smo posetili Valjevo, u aprilu 2019. godine.

I pevačicina majka Lidija boravi kod ćerke i zeta u Beogradu kako bi im pomogla oko ćerkice Eme, a prisustvovala je i Mijinom rođendanu 8. juna ove godine.

Inače, na toj proslavi bio je i frizer Stevan Radivojević, za kog se ispostavilo da je zaražen korona virusom.

Mia i njen muž Bojan testirali su se na koronu odmah nakon saznanja da je Stevan pozitivan, a ona je prva pevačica koja je rezultate javno objavila, u vidu izveštaja.

Kuća Mije Borisavljević u Valjevu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. jun 2020 | 19:07

    "Pevacke karijere" , a sta to ona peva ????

  • ........

    12. jun 2020 | 15:54

    Bas joj je divna kuca i imanje , da je pametna da živi tamo u toj lepoti i da joj dete uziva . Ionako je zacas u Bgd .

  • Tara

    12. jun 2020 | 15:27

    Mia draga idi u ovaj raj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA