≫ 

Sanja Stanković priznala da je imala korona virus

- Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna - otkrila je Sanja

  • 4
Sanja Stanković Sanja Stanković, Printskrin: TV Pink

Sanja Stanković nije u studiju sačekala Jovanu Tomić Matoru, kada je izbačena iz Zadruge 3, a sada je pred kamerama otkrila da je razlog bio taj što je u tom momentu imala korona virus.

Kako je rekla, nije imala simptome, ali nije htela da rizikuje.

- Imala sam kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna - otkrila je Sanja u uključenju uživo u emisiju "Premijera - vikend specijal".

Na temu odnosa sa Jovanom kazala je:

- Stavljena je tačka sa zarezom. Stavljena je tačka na našu vezu. Složile smo se da nećemo biti zajedno, ali da ćemo biti prijatelji. Ja sam sada slobodna.

Podsetimo, Matora je nakon izbacivanja plakala u studiju, jer je Sanja u momentu poziva bila nedostupna.

- Malo mi je teško... Ne znam, iskreno, razmišljala sam šta će biti sutra, osim što ću ići kod svoje porodice. Znaš kad ne znam šta me čeka sada. Najviše bih volela da vidim nju (Sanju). Samo bih je sada zagrlila, iskreno. Šta god da je, ne znam šta se dešava, delimično sam kriva za taj raskid. Ovo što sam ja uradila, ta afera narukvica i taj ples, nemoguće da je to samo presudilo za raskid - rekla je Jovana pre nego što su iz studija pozvali Sanju.

Krivo mi je što je sumnjala u moju ljubav prema njoj. Da je ona meni tako nešto uradila, ja bih preskočila kapiju. Da je Luna neka moja bivša devojka, pa i hajde...ali razumem Sanju. Jednostavno, mislim da je i Sanja pričala sa Anabelom, da bi joj prešla preko nekih stvari. Od Anabele nisam osetila trunku negativne energije. Luna i ona su kao najbolje drugarice - izjavila je Matora tada u suzama, dodavši kako je uverena da Sanja ima nekog kraj sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA