≫ 

"Razapeli ste voditeljku Dušicu i našu legendu Novaka, zato sam ćutala da imam koronu"

Sanja Stanković se oglasila na društvenim mrežama u vezi sa korona virusom

  • 22
Sanja, Dusica, Novak Danja Stanković, Dušica Jakovljević, Novak Đoković/Foto: ATA Images, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Sanja Stanković oglasila se nakon vesti da je preležala korona virus, te da je zbog toga nije bilo na društvenim mrežama, ali ni u javnosti. 

Bivša učesnica Zadruge objasnila je na Instagramu zbog čega nije odmah obavestila javnost o tome da je pozivitvna na Covid-19, već je ćutala. Takođe se osvrnula i na trenutnu situaciju sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem, kojeg su nakon objave da je pozitivan na koronu, pojedini mediji razapeli.

- Da. tačno je! Preležala sam korona virus. Nisam htela ranije da se oglašavam, jer sam videla kako su se pojedinci poneli prema nama koji smo preležali ili onima koji još uvek imaju. Kao što ste npr. razapeli voditeljku Dušicu i našu legendu Novaka Đokovića - napisala je prvo Sanja.

- Jednostavno sam htela da izbegnem tu agoniju. Ali svi koji su bili u kontaktu sa mnom su bili obavešteni. Sada sam, hvala Bogu, zdrava i odlično se osećam - zaključila je.

Sanja je ranije istog dana, kada je priznala da ima koronu, objasnila i da je to razlog zbog kojeg nije sačekala Jovanu Tomić Matoru po izlasku iz Zadruge.

- Imala sam kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna - otkrila je u uključenju uživo u emisiju "Premijera - vikend specijal".

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević bila je zaražena korona virusom, što je objavljeno 8. juna, dok je Novak Đoković 23. juna objavio da su on i supruga Jelena pozitivni, nakon održavanja Adria Toura u Zadru, čiji finalni meč je bio otkazan.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    29. jun 2020 | 00:46

    Ova NN lice uporedjuje sebe sa Novakom????!!!!

  • ogranicen ko terasa

    28. jun 2020 | 22:38

    ti si bitna isto koliko i lanjski sneg

  • Putin R.S

    28. jun 2020 | 23:49

    E bez tvoje podrske nije moglo. Sada kada si se ti oglasila onda je svetu sve jasno. Iscekivali smo vec danima sa velikim nestrpljenjem tvoje obracanje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA