"Kupila sam mu poklon": Tanja Savić tužna jer prvi put nije bila sa sinom za njegov rođendan

- Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću...- kaže pevačica

  • 4
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA images

Đorđe, mlađi sin pevačice Tanje Savić, nedavno je proslavio svoj 8. rođendan, a pevačica je otkrila da su joj sinovi posebno nedostajali na taj dan.

S obzirom na to da su njeni sinovi u Australiji sa ocem Dušanom Jovančeviće, koji ih je pre nekoliko meseci nakon navodne svađe sa Tanjom, odveo sa sobom na drugi kontinent, Tanja je bila sprečena da ove godine proslavi rođendan mlađeg naslednika zajedno sa porodicom.

Tanja ističe da joj je jako teško, jer je odvojena od svoje dece, ali da joj je upravo na dan kada je maleni Đorđe slavio rođendan, bilo najteže do sada.

- To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu, njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da budemo zajedno - otkriva pevačica za "Blic".

- Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci, zajedno ćemo slaviti čim se vidimo- kaže pevačica.

Pevačica je sinu pripremila i rođendanski poklon, koji je želal da pošalje za Austariliju, kako bi ga iznenadili, međutim u toj nameri nije uspela.

- Kupila sam mu poklon koji je želeo i razmišljala kako da mu dostavim. Išla sam do pošte da pošaljem, ali avioni ne lete za Australiju. Tog dana smo se kao i inače čuli video-pozivom, napravila sam i video-čestitku koju sam mu poslala. Svakodnevno se čujemo, pričam im sve što se dešava, kao i oni meni. Raduju se kad vide ljubimca, malog psa kojeg sam kupila, uspeju da mi vrate osmeh na lice - rekla je ona.

Nastup Tanje Savic Foto: ATA Images

Tanja kaže da joj sinovi svakog dana sve više nedostaju, te da broji dane do trenutka kad će ih zagrliti.

- Strpljivo čekam da se granice otvore, ali dosta vremena je već prošlo. Oni su u nekom trenutku prestali i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Opet, samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti - zaključila je Tanja.

Video: Pospana i seksi: Da li biste vi voleli da se probudite pored ovakve Tanje Savić?

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    10. jul 2020 | 18:20

    Taj Jovancevic ti je trebao kao i peti tocak

  • Tanja gotivim te

    10. jul 2020 | 18:58

    Idi kod porodice. Trebalo je ranije da misliš na relaciju.

  • Volim te

    10. jul 2020 | 18:33

    Boginja si, cuvao bih te kao malo vode na dlanu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA