• 11

"Moja deca ne smeju da se nasmeju kad vide svoju mamu...": Reči Tanje Savić koje kidaju srce

iz kabineta Ivice Dačića za Telegraf.rs potvrđeno je da se čini sve da Tanja dođe do dece

  • 11
pevačica Tanja Savić

Dušan i Tanja, Foto: ATA Images

Tanja Savić (35) otkrila je kroz šta prolazi nakon što je njen muž Dušan Jovančević njihove sinove, navodno bez znanja pevačice, odveo u Australiju.

Kaže, na licima svoje dece vidi da ne smeju da se osmehnu svojoj majci.

- Tačno im vidim onaj osmeh koji ne smeju da puste, nego, to je ovakav osmeh... Suzdržan osmeh, jer oni, u stvari, ne smeju ni da se smeju kada vide svoju mamu. Ko zna šta taj otac priča o meni - rekla je Tanja Savić za Glamur-specijal.

Podsetimo, iz kabineta Ivice Dačića za Telegraf.rs potvrđeno je da se čini sve da Tanja dođe do dece.

- Činimo sve što je u našoj moći da pomognemo Tanji Savić da dođe do dece. Uključili smo Ministarstvo pravde. Po Haškoj konvenciji, on nema pravo da joj uzme decu - saopšteno nam je iz kabineta ministra.

Tanja je muža Dušana prijavila za otmicu sinova, koje je u aprilu mesecu, kako ona tvrdi bez njenog znanja odveo u Australiju.

Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - rekla je Tanja.

- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu. - objasnila je pevačica.

Tražiće razvod braka

Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim svoju decu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih - rekla je Tanja.

- Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su deca samo njegova - ispričala je Savićeva.

- Ne sme tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su deca - dodala je pevačica za Informer.

(Telegraf.rd)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvoborac

    Ma daj da napadne o Austriju, ionako su nam ubili Gavrila

  • Jedna mama

    Dačiću, uradi sve što je do tebe.🙏

  • Joca

    Tvoje vaspitanje je problem. Ćerko, ćuti i trpi, ovo je muški svet itd. Do juče si pričala da je sve ok sa vašim brakom. Ovo je surov svet, a muškarci nisu ono što su nekada bili, stabilne stene i glave kuće. Moraš da gazis i da se laktas. Nadam se da će Ivica da pomogne i da ces uskoro zagrliti svoje sinove. Sve najbolje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima