≫ 

Pretnje ne prestaju! Stanija: Kristijane, bude li mi falila dlaka s glave, znaš šta ti sledi

- Pozdrav za Ivanu i njenu majku... Moraćemo kad-tad popiti kafu - napisala je Stanija

  • 11
Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović Stanija i Kristijan ulaze u Zadrugu 4, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Rat Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića sve je glasniji pred početak "Zadruge 4" u koju oboje ulaze, a sve se toliko rasplamsalo da više nijedno od njih ne bira reči kojima će se obratiti onom drugom.

- Je*em li ti familiju, Stanijo, S*anijo! Sva ću go*na da ti vratim tamo odakle su ti izašla. Zapamti. Je*em li ti familiju gde si se iznikla i ti, i Lazić, i Čabarkape. Je*em vas u usta. Mamicu vam je*em ustašku - pričao je Kristijan u jednom svom lajvu na društvenim mrežama, što je isprovociralo Staniju.

Usledila je lavina njenih objava na Instagramu u kojima ga psuje, a onda je objavila i poruke koje dobija od, navodno, njegovih bliskih ljudi.

- Kome ti psuješ majku ustašku? Detetu palog borca i heroja? Meni čiji je otac dao život za Srbiju? A ti, patrioto, nacionalisto, gde si bio kada se ginulo za Srbiju? Dok se ginulo ti si krao polovne televizore po Grčkoj, kokošaru jedan! Pi*ko dezerterska - počela je Stanija.

- Pi*ko, zašto mojih 12.5000 evra koje si mi oteo nisi odneo ženi? Pozdrav za Ivanu i njenu majku... Moraćemo kad-tad popiti kafu - napisala je Stanija.

- Nemojte da mi pretite, da ne budete obrisani sa mape! Kristijane, pi*ko, bude li mi falila dlaka s glave, znaš šta ti sledi. A za ovu tvoju tastatura mafiju, hoćeš da ležiš još malo u zatvoru? Čisto da se malo dovedeš u red pred Zadrugu, si*o! - nastavila je.

Sve objave pogledajte u nastavku:

Video: Kristijan Golubović otkriva: Žena mi ni posle 4 godine nije oprostila Staniju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biža

    17. avgust 2020 | 14:30

    Vidim ja da će Kiki pre Zadruge na novu turu sklekova. Ima da ode u kafez pre Zadruge 😎

  • novak.

    16. avgust 2020 | 13:36

    kristijane ne diraj staniju zamerices se sa muskim svetom regional I sire staniju volimo da gledamo odmara nas kad smo umorni njena lepota odmara.

  • Super

    16. avgust 2020 | 09:54

    Sad ce ovaj nas narod da gleda u rijalitiju kako se ovo dvoje cascavaju bljuvotinama i da uziva. A onda kad na ulici cujemo djecu sa istim tim gadnim recnikom bicemo u cudu. Bre, upropastiste naciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA