Sreća u porodici Ristovski: Srpski glumac za mesec dana postaje deda

Lazar i njegova suruga Danica ne mogu da dočekaju novog člana, koji će im sigurno promeniti živote

  • 2
Lazar Ristovski Lazar Ristovski, Foto: ATA images

Proslavljeni glumac Lazar Ristovki (67) i njegova supruga, glumica Danica Ristovski sa nestrpljenjem čekaju septembar, jer će njihova porodica postati bogatija za jednog člana.

Naime, njihov mlađi sin Jovan i njegova supruga Ljiljana će se uskoro naći u najlepšoj životnoj ulozi roditelja, a Ristovski i njegova supruga će postati baka i deka.

- Najveće iščekivanje i najveća želja nam je da postanemo baba i deda u septembru. Ono čemu se neizmerno radujemo je da nam naš sin Jovan i snaja Ljiljana podare novog člana porodice - kaže Danica za "Blic".

Lazar i Danica su posebno ponosni na svoje sinove, koje su vaspitali i odgajali tako da postanu dobri, časni i normalni ljudi.

- Oni su pre svega dobri ljudi i džentlmeni. Nadam se da su nasledili naše najbolje osobine i u ljudskom i umetničkom pogledu. Nije jednostavno biti dete uspešnih roditelja, a to što su i oni prisutni u sferi umetnosti je sasvim prirodno. Naš stariji sin Petar već prvim filmom i serijom „Kralj Petar“ je pokazao umetničku zrelost i dar, dok će Jovan, koji je uvek deo produkcijskog tima, sada i zaigrati u našoj novoj seriji "Drim tim" - kaže ona.

Podsetimo, Lazar Ristovski je još pre nekoliko meseci, tačnije u apriliu saznao da će postati deda, a kako je još tada govorio s nestrpljenjem očekuje da se nađe u novoj životnoj ulozi.

Video: Lazar Ristovski: Bravo, matorci, još smo živi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    20. avgust 2020 | 16:53

    Postati deda i baba, to je za mene najveća titula koja postoji. Bravo. Vama porodično želim svaku sreću i da vas dragi Bog čuva, a na prvom mestu lepom bebironu.

  • Antap

    20. avgust 2020 | 12:23

    Ne mogu da verujem da u Srbiji još neko osim "srpske majke" treba ili je dobio unuče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA