Lepi Mića oduševio ćerku poklonom: Silne pare dao da bi Sara mogla da uživa kad dođe u Srbiju

On je kupi imanje sa kućom starom preko 100 godina i ogromnim dvorištem, koje će potpuno iskoristiti

  • 20
Lepi Mića Lepi Mića, Foto: Marko Jovanović

Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića, učesnik je raznih rijaliti formata već godinama unazad, gde je zaradio i veliku količinu novca.

Sav novac koji je zaradaio svojim učešćem Mića sada ulaže i troši na želje svoje ćerke jedinice Sare, koja radi i živi u Americi.

Naime, lepa Mićina ćerka je poželela da njen tata kupi veliku staru kuću sa ogromnim dvorištem u blizini Fruške Gore, gde će moći da se opušta i uživa kada dođe na odmor.

- To je raj na zemlji! Nalazi se u jednom selu u podnožju Fruške gore, radi se o ogromnom imanju i kući staroj oko 180 godina, ali je dobro očuvana. U toku je pravna faza, a celu tu priču sam prepustio poznatom pravniku, kako bih bio miran da će sve biti u najboljem redu - otkrio je Mića.

Mića je kupio samo kuću i ogroman plac, a nakon završenih pravnih poslova, rijaliti učesnik planira da uloži i ogromnu količinu novca kako bi sve perfektno sredio.

- Zatim će krenuti radovi, bazen, letnjikovac i sve ostalo što je potrebno za potpuno uživanje - rekao je Mića za Pink.rs.

Podsetimo, Mića je već godinama u braku sa izvesnom Snežanom, sa kojom ima i ćerku Saru. Mićina ćerka već dugo godina ne živi u Srbiji zbog posla. Ona radi za jednu od najpoznatijih i najvećih svetskih kompanija - u Guglu, gde zarađuje veliki novac.

Video: Letele čaše, stolice... Krvnička svađa Miće i Tare u emisiji uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA