Miljana napravila haos zbog Zole, skočila sa stolice i ščepala ga: "Jesi li došao da me napadaš?"

Pre nego što je Kulićeva ustala i situacija kulminirala, njih dvoje su se počastili i uvredama

  • 9
Miljana i Zola Miljana napala Zolu, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Miljana Kulić je sinoć bila jedna od gostiju u emisiji "Narod pita", gde je otkrila kako se na urnebesan način pomirila i obnovila emotivnu vezu po ko zna koji put sa Lazarom Čolićem Zolom.

Naime, ona je nedavno letovala u Egiptu sa majkom Marijom i sinom Željkom, a samo tri dana po povratku u Srbiju, Kulićeva je odlučila da se ponovo zbliži sa Zolom.

- Ver is smoking, ver is torba? Tako sam komunicirala tamo- Prepoznali su me, kažu "rijaliti star Miljana Kulić!" Bilo mi je dosadno, napisala sam mu poruke kao iz dosade. Napravila sam lažan profil, kao fan grupa - počela je Miljana.

Miljana je otkrila i urnebesnu reaksiju njene majke Marije, kada je saznala da Miljana ide da se vidi sa Zolom.

- Mama me je pitala da li idem da se vidim sa onim smradom! Tako me je pitala, znala je sve odmah. Pitala me je i koliko plaćam sek*ualne odnose - komentarisala je Miljana.

U jednom trnutku u studio je ušetao i Zola, koji se pridružio Dušici i njenim gostima, a haos je tek tada počeo. Naime, pre nego što je došao, Čolić se video sa Borom Santanom i Nikolom Orozovićem, što je bilo dovoljno da Kulićeva napravi scenu.

- Ti si posesivna - rekao je Zola.

- Ti si glup - rekla je Miljana.

Zola i Miljana su prvo počeli da se prepucavaju i vređaju, a onda je ona u jednom trenutku izgubila živce i skočila sa stolice pravo na njega. Dušica je pokušavala da smiri strasti, ali kako joj nije uspevalo, program je prekinut i puštene su reklame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Providna

    27. avgust 2020 | 18:23

    Prica da ubaci Zolu u zadrugu 4,a Topionica place za njima!!

  • Bolesni

    27. avgust 2020 | 13:21

    polusvet.....

  • Bajks

    27. avgust 2020 | 16:20

    Eto, kako ljudi sa dijagnozama daju primer i takvi zaradjuju novac preko rijalitija, umesto da se struka pozabavi njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA