Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora se pojavila sa devojkom koja je ista Sanja Stanković, pa priznala da imaju poseban odnos

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ona nije Sanjina zamena, nikakva zamena, ona je individua za sebe - rekla je Matora

  • 20

Jovana Tomić Matora se ispred zgrade "Pink" televizije pojavila ruku pod ruku sa atraktivnom plavušom Žanom Đorđević Maliković, koja će sa njom ući u "Zadrugu 4".

Matora od izlaska iz prošle sezone, na svom Instagram nalogu objavljuje slike sa Žanom, a sada pred našim kamerama otkrila u kakvom su njih dve odnosu.

- Ovo je Žana, moja drugaraica. Lepa, zgodna, dobar prijatelj. Nije zamena za Sanju, nikakva zamena, ona je individua za sebe - rekla je Matora, na šta se nadovezala Žana, koja je prokomentarisala to što je upoređuju sa Sanjom.

- Sanja je deceniju mlađa od mene, ona je jedna vrlo slatka devojka. Ja ne bih tu imala šta da dodam ili da mi smeta. Ja nisam primetila neku sličnost između nas dve, ali nimalo mi ne smeta - kaže plavokosa devojka.

Obe kažu da se spremne za takmičenje u rijalitiju, a Žana nam je otkila i zbog čega je odlučila da uđe u Zadrugu.

- Radim tri posla, od svoje 17. godine radim. Sad je evo prošla decenija kako radim, a ruski psiholog kaže da na 1o godina treba menjati  profesiju, čisto da se ne zapadne u neku rutinu i depresiju - kaže Žana.

Mtora je ipak priznala da ona i njena drugarica imaju poseban odnos, kako je onda rekla, neku platonsku ljubav. Kada smo je pitali kako će Žanu braniti od udvarača, Jovana je imala spreman odgovor.

- Neću je braniti zato što ona savršeno dobro brani sebe. Meni imponuje kad god neko njoj udeli kompliment ili priđe svakoj mojoj devojci, prijatljici - kaže Matora.


Matora je istkla da je u dorbim odnosima sa Sanjom, a zanimljiv odgovor na spekulacije da će se u novoj sezoni Zadruge biti i njena rijaliti prijateljica Ružica Veljković, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Upoznajte nove učesnike Zadruge 4

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    31. avgust 2020 | 23:17

    Boze Boze sta sve necu cuti i videti ? Ova perosona nema zanimanje !!! Njen bivsi muz drzi dva lokala, rumeni iz Zeleznika drug od Matore .. kakvo crno prijateljstvo izmedju njih dve znaju se mesec dana .. prijateljstvo iz obostrane koristi ... riba je ozbiljno bolesna i bavi se zanimljivim stvarima .. pogledajte joj profil i sve ce vam biti jasno ...

  • Boško

    31. avgust 2020 | 22:30

    Fuuuuj

  • Peki

    31. avgust 2020 | 22:06

    Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA