≫ 

Posle angažmana u predstavi Kija Kockar dobila ulogu u filmu

Iako će igrati sebe, Kristina priznaje da ne zna kako će se snaći

AmiG Show Kija Kockar, Foto: ATA images

Pevačica Kristina Kija Kockar se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama da će se oprobati kao glumica i zaigrati u jednom filmu.

Ona će na poziv studenata Fakulteta dramskih umetnosti igrati u kratkometražnom filmu, a njen zadatak će biti da odglumi samu sebe.

- Počelo je snimanje klasnog ispitnog kratkometražnog filma "Ludnica subotnje večeri", kao ženska verzija hit komedije "Mamurluk u Las Vegasu", u organizaciji studenata FDUDrago mi je sto sam pozvana da učestvujem u ovakvom projektu i da glumim... sebe! Ne znam kako ću se snaći - napisla je Kija na svom Instagram profilu.

Kristina je i pre ovog projekta imala glumački angažman u predstavi "Ko ti trese trešnjicu", gde igra Trešnjicu. Ona je istakla jednom prilikom da je bila u pregovorima i za jednu seriju, ali da je za nju pozorište izazovnije.

Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta i jedva čekam da sarađujem sa Macom, Radetom i Markom - rekla je tada Kija i dodala:

- Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i 3 nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videcemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve .

Video: Kija Kockar pokazala seksi preplanulo telo u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤮

    1. septembar 2020 | 20:16

    prosečna starleta.

  • Seka

    1. septembar 2020 | 20:11

    Propao joj brak, propala muzička karijera, konkurencija kao npr Luna i Sloba je otkačili i na kraju našla da se hvali da je glumica. Stvarno je jedinstvena i ne ponovila se.

  • Beg

    1. septembar 2020 | 20:30

    Ne razumem diskusiju. Za devojku smo čuli kada je muž prevario i ponizio sa boljom i zbog toga nije javna ličnost nego ostavljena žena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA