≫ 

"Đole je beznadežno zaljubljen u mene!": Anabela bez dlake na jeziku, dotakla se i Vesne i Slađe

- Javno se kusura sa mojim životom, mojim brakom, mojom decom - izjavila je u emisiji

  • 28
Anabela Atijas Anabela Atijas/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas gostovala je u emisiji "Narod pita", gde ju je ugostio voditelj Darko Tanasijević, a govorila je o odnosu sa Đoletom Đoganijem, budući da se ovih dana i te kako piše o njima.

Nakon što se Anabela oglasila na Instagramu gde je poručila Đoletu da se "odrekne duga koji Gagi ima prema njemu i da će tada imati za prehranjivanje dece", i u emisiji je bila bez dlake na jeziku.

- Javno se kusura sa mojim životom, mojim brakom, mojom decom. Nek se nađe sa Ninom i Lunom, pa nek se sa njima raskusuraju. Ja moju nekretninu držim na Luninom imenu, dok njegov brat tajno kupuje stanove na ime njegove sestre. Ako oni kriju nekretninu od Nine i Lune, da bi tetkino dete dobilo stan, a ono ima svog oca, njih dve ne treba da dobiju?

- Sve što sam radila i zarađivala sa Gagijem i posle njega, planirala sam da ostavim deci. Stan sam zaradila i kupila Luni. On se kusura sa mnom, kao da je stan ostao meni, pa sam čak ja ostala dužna Gagiju? Jedna osoba je rekla da je zaljubljen u mene, mislim da je beznadežno zaljubljen u mene - izjavila je.

Prokomentarisala je i Đoletovu suprugu Vesnu, sa kojom se zbog prepucavanja po društvenim mrežama "provlači" još od Zadruge 3.

- Meni je za primer odakle je Vesna došla i kako je uspela. Ja znam da joj je Slađa dala ruku, spas, dala joj da jede, gajila je sa svojom decom, ja sam to gledala. Svi znamo šta je Vesna radila kod Slađe u kući, jer je danas Đoletova žena. I onda oni takvi osuđuju Lunu - rekla je Anabela.

- Slađina i moja deca se ne poznaju. Uvek su držali distancu. Volela bih da znam pravo objašnjenje toga. Onda takav čovek osuđuje mene. On se sa svojim bratom svađa, i pita se kako može da bude u dobrim odnosima sa Andrejem. Da vole Lunu i Ninu, oni bi ih stavili ispred mene, mene više mrze - nadovezala se Anabela.

Podsećamo, Anabela se obratila Đoletu pre nekoliko dana putem svog Instagram storija, a evo šta je tada napisala:

- Poštvani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju decu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kom pričaš je u vlasništvu Gazmenove dece i moje. Ja stan u kom živim dam svojoj i njegovoj deci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje dece. Ja sam decu podizala dok se on provodio i dogirao.

Što se grupe tiče, ja sam pevala dok je on bio po afterima i ako se interesuješ da li je sve podeljeno na ravne časti, mogu ti reći da je i grupa mogla da se deli, ako je firma kako kažeš.

- A ako si tako dobar stric, Hamite, lepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati za prehranjivanje svoje dece. Ja razumem vašu brigu za njega sada kada je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove, ali vas se sećam i dok je Andrej plaćao njegove dugove, a vas nije bilo.

Đole je potom odgovorio Anabeli rekavši kako se "ne bavi time što Anabela govori o njemu, jer nije u rijalitiju".

- Postoje ljudi koje izuzetno boli istina, a Anabela je jedna od njih. Jedina sreća je što sada nisam pored nje, jer ona na istinu udara ili poliva vodom. Ulazak u polemiku s nekim ljudima je bespotreban, jer posle takvih rasprava izlazite isprljani tuđom, iskrivljenom istinom - rekao je za "Alo!".

Video: Gagi Đogani je čist godinama: Maknite se od droge, to je zlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    1. septembar 2020 | 10:24

    koga briga za tebe i tebe slican polusvet......????

  • Mane

    1. septembar 2020 | 12:45

    Svi su zaljubljeni u nju evo i ja sam. ANABELA ne lupetaj vise krsta ti....

  • Mira

    1. septembar 2020 | 12:36

    Ne razumem zašto niko posle Anabelinog pokazivanja u emisiji uplatnice za alimentaciju ne objavi izjavu Jasmine Skender. Žena kaže da je prvi put za 8 godina Andrej uplatio u tom trenutku 130 evra, samo da bi imali šta da prikažu u emisiji. Andrej sinu nikad ni bombonu nije kupio od kad se rodio. Pretužno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA