Relja o incidentu sa snimanja spota: Nije ništa smešno, psihopata je krenuo da ih zgazi kombajnom

Iako su mnogi pomislila da je to bila "fora", kako bi se što više privukla pažnja oko nove pesme, Popović je objasnio o čemu se radi

  • 13
Relja Popović Relja Popović, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Trinaesta sezona emisije "Amidži šou" počela je večeras emisijom u kojoj su gosti bili članice gurpe "Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, kao i reper Relja Popović.

Ognjen je na samom početku otvorio novu sezonu, a zatim je gostima pustio jedan snimak koji se poslednjih nedelja dosta šerovao i komentarisao na društvenim mrežama.

Naime, reč je o snimku nastalom tokom snimanja kadrova za spot duetske pesme Relje i Raste, kada je čovek koji je vozio kombajn psovao i jurio statiste po polju pšenice.

Šta je, Beograđani, došli ste ovde da se snimate!? - priča čovek na snimku.

Relja je sada objasnio i šta se tačno dogodilo, pa priznao da je upravo ovaj detalj doprineo da se njegova pesma dosta komentariše.

- Producneti svaku lokaciju ili plate li šta god... Ti kada snimaš na ovakavom prostoru nemaš koga da pitaš. I sad kada se ti nađeš na poljani... Ovo kada gledaš jeste smešno, ali je to jedan psihopata koji je krenuo da ih zgazi. Psihopata, bre. Čovek je doprineo da pesma ima više komentara - rekao je Relja.

Inče, reper je od tri Uraganke, od njihovih delove lica i tela sklopio kakao izgleda žena po njegovom ukusu. On je izabrao Ivaninu guzu, noge i nos, Ksenijine oči, oblik glave i visinu, a Sanjine grudi i kosu.

Međutim, iako ove tri devojke važe za jedne od najpoželjnijih dama na našoj javnoj sceni, kada se pojavila reperova zamišljena žena svi su prasuli u smeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abrakadabra

    9. septembar 2020 | 06:35

    Pa zamislite da je na vaše imanje došlo 20 golih muškaraca koji teraju jednu ženu. Mislim da si ti veći psihopata. Čovjek muku muči,radi,bori se,a ti izvodiš besne gliste.

  • Nikola

    9. septembar 2020 | 08:39

    Upali ste coveku na imanje bez dozvole i jos ga nazivate psihopatom?!?!?! Imate srece sto verovatno nema vremena da vas tuzi i vucara se sa pevaljkama po sudovima, inace bi trebao da vas odere da se naucite pameti!

  • Vlajko

    9. septembar 2020 | 03:52

    Pa bili ste na tudjem posedu,i gazili useve. Trebao vam je lepo tuziti za nacinjenu stetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA