≫ 

Životna priča Jadranke Barjaktarović: Od uspona u karijeri, do skandaloznog poteza

Jednim sramnim potezom je "srušila" sve ono što je gradila 15 godina unazad

  • 62
Jadranka Barjaktarović

Jadranka Barjaktarović Foto-montaža: Nikola Tomić/A. Nalbantjan

Skandalozan i nepromišljen potez pevačice Jadranke Barjaktarović na jednom nastupu koji je nedavno održala u Crnoj Gori i menjanje teksta pesme "Ne može nam niko ništa", je nešto što joj je sigurno uticati na njenu karijeru u Srbiji.

Naime, nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" pevala je hit Mitra Mirića, ali sa izmenjenim delom teksta: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole", se jasno čuje kako Jadranka peva na spornom nastupu.

Ono što je izazvalo najveću gnev kod javnosti, ali i njenih kolega koji su je najoštrije osudili, jeste što se pevačica na veoma ružan način odužila zemlji Srbiji koja ju je bukvalno i iznedrila kao pevačicu.

Karijera Jadranke Barjaktarović

 

Ona je rođena u Crnoj Gori, u opštini Berane gde je provela svoje bezbrižno detinjstvo sa roditeljima, bratom i još dve sestre. Oduvek je bila nadarena za pevanje, a priliku da se proslavi i prvi put medijski eksponira, dobija kada se 2005. godine prijavljuje za drugu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde u samom finalu osvaja visoko treće mesto.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2009. godine, ona izdaje i svoj prvi album za produkciju "Grand", a pesma koja se posebno istakla i koja je i danas njena lična karta, jeste ona pod nazivom "Laka".

Zbog svojih obaveza i čestih snimanja pevačica se preselila u srpsku prestonicu gde je rentirala stan u jednom luksuznom beogradskom naselju i živela poslednjih 15 goidina.

Upravo posle takmičenja i eksponiranja u srpskim medijima, Jadranka postaje poznata i počinje da nastupa po beogradskim klubovima, ali i širom Balkana i čitave dijaspore. No, posle par uspešnih godina, ona je odlučila da okrene leđa produkciji koja ju je stvorila i pređe na konkurentsku televiziju.

- Grand mi nikad nije dao ni jedno priznanje. Ja sam emisiju "Narod pita" dobila posle deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim "Grand" i Popovića bio je jako hrabar - pričala je pevačica u jednom periodu.

Kako je izgledala od početka svoje karijer do danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Produkcija iz koje je "ponikla" ju je na kraju oprostila što mi je okrenula leđa, te su se samo dve godine nakon ovog skandala izmirili i dopustili joj da ponovo nastupa u njihovim emisijama.

Iako se poslednjih godina nije nešto naročito eksponirala, Barjaktarovićeva se povremeno pojavljivala i dobijala medijskog prostora na skoro svim sprpskim televizijama, međutim zbog nepromišljnog poteza i provokacije srpskog naroda, skoro sve medijske kuće su odlučile da "zatvore svoja vrata" za nju.

Njen potez osudile su i njene mngobrojne kolege, koje su istakle da su uvereni da je dobila ogromne pare za taj nastup, ali da se sramno "prodala" i okrenula leđa državi koja ju je stvorila.

Njen prvi javni nastup na audiciji za "Grand" pogledajte u nastavku teksta:

Video: Jadranka nedelju dana posle očeve smrti: Odlučila sam da ispunim njegovu želju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA