"Karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život": Ovako je Gagi pričao o paklu sa narkoticima

Njegov život je nizbrdo krenuo davne 2010. godine, kada je, kako kaže, iz zabave počeo da konzumira kokain

  • 9
Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: ATA images

Denser Gagi Đogani je sinoć, 16. septembra, uhapšen kada je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a nakon saslušanja pušten je na slobodu.

On je već imao ozbiljnih problema sa narkoticima zbog čega mu je kako je sam rekao uništena karijera, ali se uz pomoć sestre i brata nekako izvukao iz tog pakla i poslednjih pet godina je bio "čist".

- Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život - priznao je denser svojevremeno.

Njegov život je nizbrdo krenuo davne 2010. godine, kada je, kako kaže, iz zabave počeo da konzumira kokain.

- Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina... Tako kasno. Inače, pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to - priznao je Gagi i otkrio kako je izgledalo njegov život u tom periodu.

- Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi - kazao je Gagi jednom prilikom.

Iako je sa korišćenjem narkotika počeo posle razvoda sa Anabelom, ona je sve vreme znala za njegov problem i u samom startu mu je bila velika podrška.

- Anabela je znala za to, kad je već uzelo maha, ona se borila sa time i moram da budem iskren, bila je uz mene i borila se da se manem toga, da se izvučem iz toga, bio sam na lečenju, ali nisam mogao. Meni je samom kliknulo kad sam rekao sebi "Ne" i tada sam shvatio sve. Deca su mi dala snagu da ja prekinem sve - pričao je Gagi.

No, bez obzira na njegove tvrdnje, Anabela ga je ipak demantovala i otkrila da je denser počeo da se drogira 9 godina, pre nego što su se razišli, tačnije od početka 2000. godine. Gagi je na nagovor sestre Nađe i brata Đoleta, odlučio da se promeni i pomogne sebi, pa je tačno pet godina bio "čist", odnosno nije konzumirao kokain.

- Nije mi lečenje mnogo pomoglo, ali sam se u bolnici otreznio i tu je bilo kraj. I od tada nisam ništa uzeo. Preselio sam se kod rodibine i bio sam na kontroli non stop, i to je trajalo tri godine. Iz toga sam se izvukao uz pomoć porodice i sebe. Niko ne sme da se zeza, treba da se deca paze tih žurki, privatne žurke. Deca moraju da budu upućena u te droge. Ona ne znaju šta uzimaju - ispričao je on nedavno.

Video: Gagi u suzama otkrio kako se odvikao od narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA