Gagiju blokirani svi računi: Anabeli za alimentaciju dužan više od 2.000.000 dinara

Moraće da joj isplati sve do poslednjeg dinara

  • 16
Anabela Atijas, Gagi Đogani Gagi Đogani i Anabela Atijas, Foto: ATA images

Sud je navodno blokirao račun Gagija Đoganija i sa njega skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas.

Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina, a sud je doneo odluku u korist Atijasove.

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je Gagi za "Srpski telegraf".

Anabela je potvrdila ovu informaciju i otkrila da joj je želela da neraščišćene račune koje ima sa svojim bivšim suprugom reši na miran način, ali to nije bilo moguće.

- Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - rekla je Anabela.

Podsetimo, Anabela je po završetku Zadruge odlučila da tuži Gagija i od njega potraži novac koji joj nije isplaćivao. Atijasova kaže da je brigu o deci sama vodila 24 godine, a da on poslednjih 11 godina nije plaćao alimentaciju i obaveze koje je trebao da ispunjava.

Video: Gagi preti Anabeli da će joj uzeti ćerku Ninu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taša

    22. septembar 2020 | 09:44

    Sramota da svojoj deci 11 god. nije davao alimentaciju, a imao para da se drogira. Umesto sada, kada je u rijalitiju zaradio pare da da te pare bar za skolovanje mladje cerke, on opet pocinje da se drogira.

  • Mila

    22. septembar 2020 | 10:25

    Morala je jer Andrej treba da plati alimentaciju svom sinu za 10 godina.

  • SZ

    22. septembar 2020 | 09:51

    Pa i neka mu je uzela, posmrkao bi on te pare i tako i tako a deci nebi ni dinar dao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA