≫ 

Kijina mama ogorčena zbog Slobinog ponašanja kad su se prvi put sreli oči u oči nakon javne prevare

- Došlo mi je strašno kad sam ga malo duže gledala. On je znao da sam ja tu, ja nisam znala da će on doći. Jako me razočarao, kao čovek - rekla je Nadica

Kija Sloba Nadica Sloba, Nadica, Kija/Foto: ATA images, Nikola Tomić, Pink TV

Nadica Zeljković rekla je da je razočarana ponašanjem Slobodana Radanovića koji je pevao u Zadruzi, a tokom žurke joj se nije ni javio, iako je sa njim uz ćerku Kiju delila pet godina života. 

Kijina majka nije krila da je razočarana Slobinim ponašanjem, jer je od njega očekivala mnogo više. Ovo je, inače, bio prvi susret oči u oči Slobe i Nadice posle svega što se izdešavalo.

- Kakav ti je osećaj bio kada si videla Slobu na žurki da peva? - bilo je pitanje za Nadicu, a ona je bila opširna.

- Bila sma nešto ravnodušna. Slobodan Radanović došao da peva. Pa posle malo, kad sam se zagledala, onda sam se setila onog Bobe što je bio pet godina kod nas u familiji... Ogorčena sam nešto. Još ogorečenija kad sam ušla u kuću... Rijalda mu se nije javila, Matora se nije javila, Stefan isto.. Miki... Taj moj utisak su potvrili ovi drugi.

- Malo sam se zamislila kad sam ga gledala. Imao je prilike da se javi i dala sam mu priliku da i on mene pogleda u oči, jer ovo je prvi naš susret oči u oči posle javne prevare. Da izuzmem ono kad sam išla sa Kijom u "Pinkove zvezde", ali sam ga videla iza. Znači, ovo je prvi put da je imao prilike da pogleda mene u oči! - pričala je Nadica.

- Posle sam shvatila; Slobodane Radanoviću, ja sam ta Nadica sa tim Bobom! Bljutavo mi je bilo. On poznaje dobro Nadicu, stvarno me dobro poznaje. To znači da sam ja prvo drug, toliko godina sam sa sportistima, u restoranu... I zna da sam drug za sve. Pa i za njega bila pet godina. Ja ga gledam... Ti si po mojoj familiji s oproštenjem po... I ja stojim ispred tebe, i ti na neki šaljiv način skreneš pažnju, ja mislim da bi se svi nasmejali da mi je otpevao pesmu koju mi je pevao: "Moja tašta u Kamelu radi, a ja jadan umirem od gladi"... Ja njega nisam očekivala, on zna da sam ja tu.

- Sve što je kao Boba pevao to znam napamet, ono što peva Sloba Radanović ne znam zaista. Kod nas je Boba bio pet godina. Sad je Slobodan Radanović. Znaju svi zašto to kažem - rekla je Nadica.

Sloba Radanović Sloba Radanović/Foto: Nikola Tomić

- Mislila sam ranije da ću oči da mu izvadim kad ga budem videla prvi put... Gledam mu patike, pa ja sam ti sklanjala patike nekad za tobom, gledam mu onu košulju... Ali on ipak ima tu scenu, ipak ima uslužnu delatnost, na njegov nastup dolaze ljudi. Ne mogu da shvatim da nije elastičan. On je znao da sam ja tu, ja nisam znala da će on doći. Jako me razočarao, kao čovek - priznala je Nadica.

Iznela je i svoje mišljenje o tome kako se Kija, prema njenoj pretpostavci, osećala dok je sve to gledala.

- Mislim da joj nije bilo svejedno. Zato, Kijo, shvati da ne treba da brineš o Bobi više i da ga gledaš kao Slobodana Radanovića. Ne trebaju ti suze nikad više, to ti je Slobodan Radanović. Ja sam to znala... Sa ćerkom imam jako otvoren odnos, ali što se tiče neke intime i stava - to mora sama da odluči. Sad mogu da joj kažem: "Alo, dete, ovo ti je Slobodan Radanović! Ovo ti je potvrda".

- Ja mogu da razumem njegove postupke ovde, ali ne mogu da razumem da ti je tu žena, ti si sa devojkom, žena ti je bila na vodi... Na -10 on njoj skida jaknu, kao ne zna šta će devojka da mu kaže... Ovo je klasičan primer ne nezahvalnosti, nego jednog kliznog igrača koji bi sigurno iza ćoška da me negde vidi samu rekao: "Izvinite, nisam tako mislio, ja sam uvek tu za vas"... Došlo mi je strašno kad sam ga malo duže gledala. 

Zatim je Nadica prokomentarisala to što se Anabeli ipak javio kada je bila slična situacija.

- Možda zato što mu je nabavila stan da žive zajedno, pa iz tih razloga. Možda je ona imala veći utisak napolju za tih par meseci, nego ja za pet godina - rekla je.

- On ima u sebi ono "ja sam se sklonio, ko ste vi...". Ja ne volim takav tip ljudi, nisam takva... - zaključila je.

Nadica je otkrila da se sa Slobom posle prevare i svega što se izdešavalo između njega i Kije nije čula niti telefonom.

- Moram da kažem - sram ga bilo! Da budem surovo iskrena, kad se to sve desilo - ali bolje je bilo što nisu imali dece, da moja Kija ne govori kako se taja ženi i da ja ne moram da imam neki kontakt sa njim. Ovo je profesionalno bilo, on je došao kao profesionalac, extra sve, ali čoveče, ja sam tu! Sram te bilo! Neka ti je sva sreća u životu...

Video: Sloba prvi put javno ispričao bolnu priču o pokojnom ocu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahara

    24. septembar 2020 | 22:26

    Samo joj je jos trebao pjevati o Nadici njegovoj tasti koja radi u kamelu. hahaha U istom tripu kao i Kija,"Jel moguce da ovaj nitkovic mene ne primjecuje, alo ja sam tu, aloooo, aloooooo" Slobina najveca pobjeda jest sto ih nedozivljava, tako i treba.

  • Maria

    24. septembar 2020 | 19:01

    Zena je prilicno pogubljena i tesko je razumeti sta uopste hoce da kaze ,a od Slobodana ne znam sta zele vise i ocekuju. Vise je on nju postovao sigurno nego Kristina njegove roditelje. Bolje da je vodila racuna s kim dete pravi ,porodica zdrava je najvaznija stvar, pa joj ne bi cerka bila tezak narcis i manipulator.

  • Nadica

    24. septembar 2020 | 19:56

    Zena toliko prica i prica a na kraju nista ne kaze, sve nepovezano i van teme, podseca me na Kiju iz Z1 isto je i ona pricala puno, uvijala, lagala, a na kraju nista ne kaze konkretno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA