Ljupka je mala maca u poređenju sa tim šta bi Milica uradila da je dečko prevari

- Nema šanse da ja budem druga, čak i kada to izgovorim ne zvuči dobro - otkrila je pevačica

  • 16
Milica Pavlović

Milica Pavlović, Foto: Instagram/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović je neko ko svoj ljubavni život krije kao zmija noge, a sada je otkrila kakva je kada zavoli.

Tema koja se poslednjih dana najviše komentariše, jeste skandal koji je izazvala njena koleginica Ljupka, kada je zbog ljubomore demolirala dva automobila svom dugogodišnjem partneru, generalu Dragiši Simiću.

- Zgradu bih digla u vazduh, stan, sve bih slomila, letelo bi perje. Ja se dajem do kostiju, čega se prihvatim, lojalna sam, u prijateljstvima i saradnjama, pa tako i partneru. Prevara je izdaja - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Milica kaže da nikada nije bila "druga" i da to nema šanse da joj se dogodi, a zatim je dala i dobar "recept" za uspeh u bilo kom odnosu.

- Nema šanse da ja budem druga, čak i kada to izgovorim ne zvuči dobro... Ljudi treba strastveno da se vole, zagrle, obraduju, ja kada vidim prijatelje, ja ne radim to što mora, nego sam taj tip. Sve je danas na izvol'te, nema tih pogleda, strasti u svakom smislu te reči - kaže pevačica.

Milica Pavlović:

Video: Pavlovićeva raskopčala košulju, pa onda zavrcakala guzom u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    28. septembar 2020 | 23:10

    Ti mozes samo nekoj devojcici to da uradis.

  • FANTOM

    28. septembar 2020 | 23:37

    I to bi sve uradila u gumenim opancima. Bogo moj, pravi muškarac bi obrisao parket sa tobom i iscedio te u viledinoj nožnoj centrifugi. Prala bi ti njegove gaće na dolenje—gorenje dasci sa pogledom na Beko veš mašinu.

  • Kvixzxiguyufog

    29. septembar 2020 | 08:34

    Ženo 21. je vijek. I marija šerifović je priznala ko je i šta je, pa eno je živa. Samo se pitamo do kad se ti misliš ofirati i prodavati priče za malu djecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA