≫ 

Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon što je smršao 70 kilograma

Pevač ima problem sa viškom kože koja je ostala nakon gubitka kilograma

  • 7
Darko Lazić Foto: ATA images

Popularni pevač Darko Lazić smršao je više od 70 kilograma nakon što je bio na operaciji smanjenja želuca.

Naime, zbog naglog mršavljenja Lazić ima probleme sa viškom kože koja je ostala, pa će morati da poseti estetskog hirurga kako bi se rešio viška.

- Darko Lazić je naglo smršao i samo je bilo pitanje dana kada će otići ponovo na operaciju. On je, nakon operacije smanjenja želuca, uklonio i višak kože koja je ostala da visi na njegovom stomaku - rekao je izvor blizak pevaču i dodao:

- Izgledalo je kao da ima palačinku koja se preliva i preko farmerica. Verenica Marina je stalno uz njega zbog konaca koje ima, ne dozvoljava mu da podiže ništa teško.

 Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma - rekao je Lazić pre nekoliko meseci i dodao:

- Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Darko izgleda nakon što je smršao 70 kilograma:

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA