≫ 

Pevač Marko Rokvić pozvao muškarce da brinu o zdravlju žena

Pevač Marko Rokvić je pored toga što je prepoznatljiv po svom pevačkom talentu, poznat i po svojoj posvećenosti porodici. On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa suprugom Sarom i sinom Despotom iz kuhinje porodičnog doma, i pružio podršku svojoj supruzi kako bi mogla da izdvoji vreme za redovan pregled dojke. Na taj način, pozvao je i svoje pratioce da brinu o zdravlju svojih žena i izazvao mnogo pozitivnih komentara

  • 1

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic) on

Noseći kecelju i čuvajući sina, Marko Rokvić je svojim pratiocima poručio: “U mojoj porodici ima puno žena. One brinu o sebi, i to je važno, ali treba da brinemo i mi, muškarci. Na ovaj način želim da odgovorim na poziv i podržim kampanju #zatoštoihvolimo i poručujem svojoj ženi "Ja ću danas sve, a ti imaš vremena da odeš na pregled!". I pozivam sve muškarce da urade isto. Kao i da to prenesu na male muškarce koji uče iz njihovih postupaka.”

Sara se na svom Instagram profilu podelila Markovu fotografiju, podsetila svoje pratiteljke da zakažu pregled i naglasila da zdravlje bližnjih uvek mora da bude prioritet. U skladu sa tim, napisala je: “Bradonja je, znate već, drvoseča tip muškarca i “na Vi” je sa društvenim mrežama. Ali za ovakve stvari je uvek tu svim srcem” i istakla “Napisala sam mu u komentaru “Ljubav i podrška će spasiti svet” i ako nisam u pravu, onda sam sasvim sigurna da će spasiti bar one koji vole.”

Avon Foto: Printscreen/Instagram

Kampanja “Zato što ih volimo” pokrenuta je u okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, i nastavlja se tokom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke. Ciljevi kampanje ogledaju se u motivisanju čitavog društva da učestvuje u ohrabrivanju žena i podsećanju da su redovni pregledi od presudne važnosti, ali i u pružanju podrške ženama koje se već bore sa rakom.

Pored pokretanja kampanja za podizanje svesti o važnosti prevencije i podsećanja da je rak dojke izlečiv u 90% slučajeva ukoliko se otkrije na vreme, Avon nastoji da u borbi protiv najčešćeg malignog oboljenja kod žena doprinese i podrškom projekata organizacija koje se bave problemom raka dojke, kao i obezbeđivanjem potrebne opreme.

Zato je u susret Međunarodnom mesecu borbe protiv raka dojke, koji se obeležava tokom oktobra, uručena donacija Fondu B92 u okviru Avon kampanje „Zato što ih volimo“. Donacija je vredna preko 3,5 miliona dinara i biće iskorišćena za kupovinu vaučera za više od 800 specijalnih ortopedskih grudnjaka namenjenih ženama koje su se suočile sa mastektomijom širom Srbije.

Podrži ih i ti! Zato što ih volimo!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    19. oktobar 2020 | 21:37

    Šta je on ? Pevač ? 🤔 🤦‍♂️ 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA