≫ 

"Idem na pijacu, narod me voli, a sad se zbog Kristijana okrećem jer se plašim da me neko prati!"

Kristijan se pred sudijom pravdao da je pretio samo kako bi digao rejting i gledanost

  • 15
Kristijan Golubović, Stanija Kristijan i Stanija, Printskrin: TV Pink

Stanija Dobrojević je pre nekoliko dana doputovala iz Amerike ranije nego što je planirala, kako bi dala izjavu u tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv Kristijana Golubovića, koji je u živom programu pretio da će ubiti.

Ona je zbog straha ipak zamolila advokate da odlože saslušanje, koje je održano u petak, 23. oktobra, zbog straha da se sa njim sretne.

- Trebalo je iz Amerike u Srbiju da dođem tek sledeće nedelje, ali doputovala sam ranije jer sam imala zakazano saslušanje u petak. Htela sam da dam iskaz iako sam znala da će Kristijan istog dana doći u tužilaštvo, ali, kada sam ga videla, nije mi bilo svejedno. Zamolila sam preko advokata nadležne organe da odlože moje saslušanje, jer nisam želela da ga sretnem - ispričala je Stanija.

Dobrojevićeva kaže da je uplašena za svoj život i da više ne sme slobodno da šeta ulicama, kao što je to nekada radila.

- Reći ću pred tužiocem sve što imam, sledeće nedelje. Uplašena sam za svoj život, jer sam navikla da se slobodno krećem po ulici. Mene narod voli, idem na pijacu i šetam normalno, a sada moram da se okrećem, jer se plašim da me neko od njegovih prijatelja prati. Ali, o tom - potom, ne želim da pričam mnogo o Kristijanu Goluboviću dok ne dam svoj iskaz u policiji - ispričala je ona za Informer.

Podsetimo, Kristijan se u pratnji obezbeđenja u petak pojavio u tužilaštvu, te je svoju izjavu dao pred sudijom, gde se pravdao da je Staniji pretio samo kako bi digao rejting rijaliti programu.

Dao sam izjavu, da mi dižemo rejting, da svašta glumimo, govorimo, tako da, digla se pompa da će neko da ubije Staniju Dobrojević, vi znate kakav sam ja, kada padnu kapci ovim dremačima za stolom, ja uhvatim i lupim neku glupost, digne se rejting i tako i vi i mi zarađujemo novac - pravdao se Golubović.

Video: Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića: Zaklinjem se, ubiću Staniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    27. oktobar 2020 | 10:48

    Krešiš Stanojke, ne voli tebe narod, tebe gotive klinke koje su u pubertetu. Biti starleta i sponzoruša puna helijuma i botoxa nije nešto za divljenje i dobrobit ovog naroda.

  • nibrS

    27. oktobar 2020 | 11:16

    Ako tebe narod voli onda i nije za bolje....

  • Marko

    27. oktobar 2020 | 10:27

    Da nece Standza policijsku zastitu i auto sa roracijom? Sve i da uhapse Kristijana, opet ostaju ti njegovi prijatelji zbog kojih se ona osvrce na ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA