≫ 

Zbog nje su muškarci padali na kolena, pojavila se i u čuvenom spotu: Ova lepotica je Milijeva majka

Početkom devedesetih je doživela sam vrhunac karijere

  • 3
Amig show Marko Milivojev Mili, Foto: ATA images

Mirijana Milivojev, majka popularnog repera Marka Milivojeva Milija, bila je vrlo poznata devedesetih godina kada je, na vrhuncu svoje karijere, osvojila titulu mis šarma Jugoslavije 1991. godine.

Bila je izuzetno lepa i harizmatična žena, što joj je pomoglo da se pojavi u spotu tada jednog od najpopularnijih pevača, Miroslava Ilića.

Pevač je, 1996. godine, angažovao reperovu majku da glumi u njegovom spotu za pesmu "Bili smo drugovi", koja je tada doživela ogroman uspeh.

Mirjana je u mladosti radila kao top model i bila je popularna u svom poslu. U zemljama bivše Jugoslavije svi su čuli za njeno ime jer je važila za lepoticu, te je bila san svakog muškarca.

Kada je njegova majka nizala uspeh za uspehom u javnom životu, Mili je tada imao samo dve godine. On danas važi za jednog od najpopularnijih repera na našoj sceni, a sada je vrlo jasno i od koga je nasledio ljubav prema javnom poslu.

Podsetimo, Mili je nedavno izjavio da uopšte nije imao lako detinjstvo, te da je morao da napusti srednju školu, kako bi radio i izdržavao sebe i porodicu.

- Završio sam životnu školu ili, kako bi neki rekli, uličnu školu, za koju smatram da je daleko važnija od bilo koje srednje škole ili fakulteta. Iako nisam bio loš đak, škola me nikada nije zanimala. Uostalom, kada je trebalo da idem u srednju školu, morao sam da počnem da izdržavam sam sebe, tako da me je život naterao da prerano odrastem i zanemarim svoje obrazovanje - rekao je reper.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA